19 Şubat Söylemezsem Olmaz Programında Neler Yaşandı? Söylemezsem Olmaz Tek Parça

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı magazin programları içerisinde yer alıyor. Peki 19 Şubat Söylemezsem Olmaz programında neler yaşandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve magazin dünyasının nabzının tutulduğu Söylemezsem Olmaz programında ünlüler dünyasında yaşanan en çarpıcı gelişmeler izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölümde izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran program farklı konsepti ile büyük bir ilgi görüyor.

Sunuculuğunu Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto’nun üstlendiği Söylemezsem Olmaz programında magazin dünyasında yaşanan son gelişmeler konuşuluyor. Ekranların en çok izlenen programlarından birisi olan Söylemezsem Olmaz, hafta içi her gün saat 13.15’te Beyaz TV ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor.

Söylemezsem Olmaz 18 Şubatta Neler Konuşuldu?

Söylemezsem Olmaz programının 18 Şubat tarihinde yayınlanan bölümünde Sadakatsiz dizisinin son bölümünde final sahnesine damgasını vuran “Yok” isimli parçayı seslendiren Nil Karataş oldu. Nil Karataş Sadakatsiz dizisinde çalan ve çok konuşulan şarkısının hikayesini izleyenlerle paylaştı. Birçok çarpıcı magazin gündeminin ekrana getirdiği son bölümde en çok konuşulan Gonca Vuslateri Hakan Altun ilişkisi de konuşuldu. Aşkları ile magazin gündemine bomba gibi düşen ikili sürpriz bir karar ile ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Gonca Vuslateri eski sevgilisi Sheldon Miller’a geri döndü. Söylemezsem Olmaz’ın son bölümünde ayıca son dönemlerde yaptığı işlerde başarılı olmayan ve sosyal medyada takipçilerinden para toplamaya başlayan Gülben Ergen oldu. Hatırlanacağı üzere Gülben Ergen sosyal medyada hediye adı altında takipçilerinden para topluyor.

Söylemezsem Olmaz 19 Şubat Tek Parça

yorum Yap