Altcoin Piyasasında Zarar Etmemek İçin Neler Yapılmalı?

Son dönemin sık sık gündeme gelen konuların başında yer alan kripto paralar gündemde kalmaya devam ediyor. Peki altcoin piyasasında zarar etmemek için neler yapmak gerekiyor?

Koinler konusunda uzman olan Coin Bureau, 100 kat kazanç sağlama potansiyeli olan altcoin’leri avlama yöntemini ve piyasada zarar etmemek için uyguladığı adımları açıkladı.

Analist tarafından yapılan açıklamada, “Kripto paralar, bildiğimiz paralar gibi işlem görüyor. Token’lar ise ayrı bir hikâye. Çoğu token’ı şirketlerdeki hisselere benzetebiliriz. ABD Menkul Kıymetler Komisyonu (SEC) gibi denetleyiciler, menkul kıymetlerde işlem yapılması için çok fazla evrak istiyor.  Hayal edebileceğiniz gibi, çoğu kripto para projesi evrakları doldurmadığı için ağır para cezalarına maruz kaldı. Eğer sağlam bir kripto para bulduysanız ve denetleyiciler tarafından menkul kıymet olarak görünüyorsa iki defa düşünmenizi öneririm.” denildi.

Trader’ların fiyat düşüşlerinin kurbanı olmaktan kaçınmak için kripto paranın dağıtım ve tahsis yöntemlerine dikkat etmelerini tavsiye eden Coin Bureau, “Adil bir başlangıç, küçük bir insan topluluğunun toplu olarak bir kripto para veya token madenciliği yapmaya başlamasıdır. Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) ve Dogecoin (DOGE), adil olarak başlatılan kripto para birimlerine örnektir. Adil lansman kriptoları için kripto para veya token tahsisi yoktur… Bir ön madencilik, projenin arkasındaki ekibin ağı halka açmadan önce kripto paraların veya token’ların bir kısmını veya tamamını basmasıdır. Ekibe ve risk sermayesi firmaları gibi özel yatırımcılara tahsis edilecek token’ların sadece küçük bir yüzdesi ortalama halka satılıyor.” tavsiyelerinde bulundu.

yorum Yap