Şarkıcı Merve Özbey Anne Oldu!

Geçtiğimiz yıl iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine giren Merve Özbey anne oldu.

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine giren Merve Özbey, ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Dün akşam saatlerinde bebeğini kucağına alan ünlü şarkıcı kızına Elif Özüm adını verdi.

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, bebeğini kucağına aldı. 2020 yılının şubat ayında Kenan Koçak ile dünya evine giren Özbey, Üsküdar’da bulunan özel bir hastanede doğum yaptı. Özbey’in ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

Aylar önce açıkladığı gibi kızlarına Elif Özüm adını veren şarkıcının minik kızı 47 cm boyunda ve 2.530 gram ağırlığında dünyaya gözlerini açıktı.

Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Özbey, ev halini Instagram hesabı üzerinden paylaşmıştı. Gri sabahlığı ve pembe elbisesi ile poz veren 32 yaşındaki ünlü şarkıcı, gönderisine, “Tünaydın.. Yapılması gerekenler yapıldı bir fincan limonlu çayı hak ettim sanırım” notunu düştü.

Kızının patiğini paylaşan Merve Özbey, bebeğinin ismini takipçileri ile paylaşmıştı. Özbey paylaşımında “Elif Özüm… Burada kalsın istedim… İleride nasıl özlemle, hasretle beklediğimizi görür belki kızımız. İsmin gibi yaşa.” Notunu paylaştı.

Bir diğer yandan Merve Özbey, hamilelik süresince baba acısıyla sarsılmıştı. Özbey’in 64 yaşındaki babası Ahmet Özbey, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Acı haberin ardından Merve Özbey, sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşımda bulunmuş ve babasıyla fotoğrafına “Geçen sene tam bugün bu saatler… Nişanım var, telaşım nasıl tatlı anlatamam. Neler değişti babacığım. Mesela dün sen gittin. Bir günde artık ne pazarların ne Fener maçlarının tadı kaldı benim için. Acıların dindi mi bilmem, sesin yerine geldi mi mesela, yemek yiyebiliyor musun? Ne garip…” notunu paylaşmıştı.

yorum Yap