A101 Kargo Takip PTT İşlemleri Nasıl Yapılır?

Ülkemizin en yaygın market zincirlerinden olan A101 aynı zamanda online mağazası üzerinden de satış yapmaktadır. Raflarda olmayan ürünleri ya da özel indirim uygulanan ürünleri bu şekilde bulmanız mümkün olacaktır. Gönderi işlemlerinde ise yine tüm online mağazalar gibi kargo şirketiyle gönderiniz yapılır.

A101 kargo takip PTT üzerinden yapılmaktadır. Anlaşmalı olduğu PTT kargo ile gönderi sağladığı için sizler de buradan alışveriş yaptığınızda, ürünlerinizin takibini internet üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemler hakkında detayları aşağıda sizlere aktarmaya çalıştık

A101 Kargo Takip PTT İle Mi Yapılıyor?

İnternet üzerinden aldığınız ürünlerin çoğu (mağaza teslimler hariç) kargolar aracılığıyla sizlere iletilir. Her satış firması, belli kargo ya da kargolarla anlaşma sağlamıştır. Bu şekilde günlük binlerce ürün dağıtımını, hesaplı bir şekilde yapabilmektedirler. A101 mağazaları da, internet satışlarının gönderileri için PTT kargo ile anlaşma yapmıştır. PTT kargo yaygın bir şekilde ülkemizin her yerine yoğun bir dağıtım ağına sahiptir.

Bu şekilde kırsal alandan, şehir merkezlerine kadar her alana rahatlıkla ulaşabilir. Yapılan bir gönderi işleminde, tüm diğer firmalarda olduğu gibi bir gönderi takip numarası vardır. Bu nedenle A101 kargonuzu takip edebilmek için PTT takip numaranızı mutlaka bilmeniz gerekmektedir.

A101 Kargo Takip PTT Nasıl Olur?

PTT takip işlemlerinde, diğer tüm kargolarda olduğu gibi takip numarası gerekir. Bu numara, sizin kargonuza özel olarak verilmiş olan benzersiz bir numaradır. Numaranızı bildiğiniz zaman, kargonuzun takibi de oldukça kolay olacaktır. Öncelikli olarak A101 kargo takibi için https://kargo-takip.org/a101-kargo-takip-siparis-nerede/380/ adresini ziyaret etmeniz gerekir. Bu adreste yer alan kutuya, elinizdeki takip numarasını giriş yapın.

Yaptığınız giriş sonrasında, direk sorgulama yaparak, anında kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Ne zaman teslim edildiği, dağıtıma çıkıp çıkmadığı gibi durumları, her bir aşamada buradan kontrol edebilirsiniz.

yorum Yap