MRCH Coin Geleceği 2022 – MerchDao Coin Yorum

MRCH Coin Geleceği hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. MRCH Coin nedir ve MRCH yorum nasıl okunmalı işte detayları.

MerchDAO Nedir

Dışarıda çok sayıda merkezi olmayan pazar yeri var: Örneğin OpenBazaar ve Decentraland’ı biliyor olabilirsiniz. Bazıları kripto piyasası için normal ürünler satar, diğerleri yalnızca sanal nesneler (NFT’ler veya değiştirilemez tokenlar) satar. NFT’lerin güzelliği, her birinin kendi benzersiz dijital kimliğine sahip olması ve sahibinin mülkiyet haklarının blok zincirine kaydedilmesidir.

Değiştirilemeyen coinlerle ilgili sorun, bunların sanal olmalarıdır. Onlara dokunamazsınız, arkadaşlarınıza kolayca gösteremezsiniz kısacası dijital bir nesneye sahip olmak, gerçek bir nesneye sahip olmak kadar eğlenceli değildir.

Bu nedenle MerchDAO platformu gerçek, fiziksel ürünlere odaklanacak ve bunu NFT teknolojisiyle birleştirecek. Pazardaki her ürün için, ürünü satın alan kişinin mülkiyet haklarını doğrulayan, değiştirilemez bir NFT verilecektir.

MerchDAO platformunu farklı kılan, kullanıcıların yeni ürünler tasarlamasına ve neyin üretileceğine karar vermesine izin verecek olmasıdır. Yerli MRCH Coine sahip olan herkes kendi tasarımlarını önerebilecek ve başkaları tarafından sunulan fikirlere oy verebilecek. Yönetimin tüm rolü, kullanıcılar ve üreticiler arasında bir bağlantı kurmaktır eğer topluluk üretilecek bir ürün için oy verirse, üretim ve teslimatla yönetim ilgilenecek.

Yeni ürün ve tasarımlara oy vermenin yanı sıra, kullanıcılar MRCH Coin ile çok daha fazlasını yapabilecekler. Aslında MerchDAO bir pazar yeri olduğu kadar bir DeFi projesidir. Staking ödülleri ve oylama sistemi olacak ve token sahipleri kar dağıtımına bile karar verecek.

MRCH Coin Geleceği

MRCH Coin Nedir

MRCH Coin, temel olarak yönetim hakları ve ayrıca e-ticaret mağazasında fiziksel mal satın almak için tasarlanmıştır.

MRCH Coin kullanımı genel olarak aşağıdaki gibi olacaktır:

  • Oy kullanmak için bir gereklilik;
  • xMRCH coin çıkarmak için bir araç;
  • e-ticaret mağazasında geçerli olacak resmi para birimi.

MRCH Coin sahipleri için xMRCH Coinleri almanın yalnızca iki yolu vardır: likidite sağlayıcılığı ve “madencilik” faaliyetleri. MRCH Coinin yalnızca bir kullanım amacı vardır ve MRCH Coin herhangi bir gelir veya kar getirisi sağlamaz.

MRCH Coin Hangi Borsada

MRCH Coin piyasaya sürüleli daha çok az süre olmuştur. Bu yüzden listelendiği kripto para borsaları çok sınırlı sayıdadır.

MRCH Coin Gate.io ve Hotbit kripto para borsasında listelenmiş ve aktif olarak işlem görmektedir.

Metax Coin Geleceği 2022

AUDIO Coin Geleceği 2022

GXS Coin Geleceği 2022

Sparta Coin Geleceği 2022

MRCH Coin Yorum

MRCH Coin yorumlarına baktığımız zaman daha çok yeni bir DeFi projesi olduğunu ve sadece NFT projesi dışında bir e ticaret platformu da olmak istiyor. Ayrıca isteyen tüm sanatçılar platformda kendi NFT serilerini de basabilecek olması yatırımcıları heyecanlandıran başka şey.

MRCH Coin Twitter adresinden de aynı zamanda aktif olarak paylaşım yapmakta ve gelişmeler hakkında yatırımcılarını anlık olarak bilgilendirmektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı MRCH Coin geleceği parlak görünse de yatırımcıların yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Santos FC Token Geleceği 2022

İQ Coin Geleceği 2022

Wawes Coin Geleceği 2022

yorum Yap