Band Coin Geleceği 2022 – Band Protocol Coin Yorum

Band Coin Geleceği hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Band Coin nedir ve Band Protocol Coin yorum nasıl okunmalı işte detayları.

Band Protocol Nedir

Band Protocol (BAND), veri yönetimi alanında bir Blockchain protokolü projesidir. Web 3.0 uygulamaları için veri, güvenilirlik ve veri bilgisinin kalite sorunlarını ele alan bir Web 3.0 katmanıdır.

Band Platformu içinde, Blockchain dışındaki protokollerden geçmeden birlikte çalışabilir verilere izin vermek için Band Coin Projesinin genel Akıllı Sözleşmelerini kullanır ve protokol verilerine izin verilir.

Band Coin Hangi Ülkenin

Band Coin, 2017 yılında Stanford Üniversitesinden mezun olan ve birçok projede başarılı işler çıkaran Soravis Srinawakoon tarafından Tayland’da kurulmuştur.

MDA Coin Geleceği 2022

AXS Coin Geleceği 2022

ELF Coin Geleceği 2022

Band Coin Geleceği
Band Coin Geleceği

BAND Coin Nedir

BAND Coin, Band platformunu temsil eden kripto para birimidir. BAND Coinin ilk arzı 100 milyon Band coindir. Bunların %12,37’si ilk olarak piyasaya satılarak 2 milyon dolar gelir elde edilmiştir.

Ayrıca, tokenlerin %27’den fazlası projeye erken katılan yatırımcılara airdrop olarak dağıtıldı. Band ekosistemini geliştirmek için tahsis edilen BAND Coin yaklaşık olarak %25 düzeyindedir. BAND Coinin kalan %22’si ise proje geliştirme ekibine aittir.

Band Coin Hangi Borsalarda

Band Coin Binance, Coinbase Exchange, FTX, Huobi Global, Gate.io, KuCoin, Bitfinex, Kraken, Poloniex, Bittrex, Uniswap, Coinone, Crypto.com Exchange ve Paribu dahil olmak üzere sayamadığımız birçok kripto para borsasında listelenmiş ve aktif olarak işlem görmektedir.

Band Coin Yorum

Band Coin yorumlarına baktığımızda Merkezi olmayan finans hala güçlendiğini ve Band coin projesinin de bu güçlenmeye dahil olduğunu görebiliriz. Dünya 2020 yılını pek çok dalgalanma ile geçirmesine rağmen, DeFi pazarının toplam değeri hızla artmakta. Yalnızca DeFi platformlarına stake edilen varlık miktarı 40 milyar ABD Dolarına ulaştı.

Band Coin Geleceği hakkında ise hiç kimsenin net olarak bir şey diyebileceğini zannetmiyoruz. Kripto para piyasası çok değişkenli olduğundan dolayı yatırımcıların yatırım yapmadan önce çok iyi karar vermeleri gerekmektedir.

KASTA Coin Geleceği 2022

SYN Coin Geleceği 2022

TOOLS Coin Geleceği 2022

Aurora Coin Geleceği 2022

yorum Yap