İlhan Şen ve Deniz Işın’ın yeni dizisi! Sevmek Zamanı dizisinin konusu…

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı ilk bölümü ile ekran yolculuğuna başlayacak. Peki, Sevmek Zamanı dizisi ne zaman yayınlanacak? İlhan Şen ve Deniz Işın’ın başrollerinde yer aldığı Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kış sezonunda yayınlanan diziler ardı ardına final yapmaya başladı. Yaz sezonu dizileri ise ekran yolculuklarına başlamak için gün sayıyor. ATV ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Sevmek Zamanı dizisi tanıtım bölümleriyle dikkat çekmeyi başardı. Başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen’in yer alacağı yapım dram türünde ilerleyecek. Yeşilçam’da yayınlanan Sevmek Zamanı filminden uyarlanan dizi, günümüz şartları dikkate alınarak hazırlandı. Kaan ve Firuze arasındaki tutkulu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Aşk, kıskançlık, hırs ve intikam temalarının ele alınacağı dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Kiralık Aşk dizisinin yakaladığı başarının ardından yaz sezonunda romantik komedi türündeki yapımlara yer verilmişti. 3 aylık bir dönem boyunca ekrana gelen diziler, renkli ve eğlenceli anlar yaşanmasını sağlıyordu. Sevmek Zamanı dizisi ise rakiplerinden farklı olarak dramı öne çıkararak algıların değişmesini sağlayacak.

Sevmek Zamanı dizisinin konusu nedir?

Genç oyuncu Deniz Işın, Sevmek Zamanı dizisinde Firuze karakterine hayat verecek. Masumiyet dizisinde canlandırdığı İrem karakteriyle şöhretin kapılarını aralayan güzel oyuncu, yeni projesi için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu açıkladı. Firuze aşka inanmaktan vazgeçmeyen, her türlü zorluğa karşı dimdik savaş veren özgür bir kadındır. Kaderin kendisine oynayacağı oyunlardan habersiz olan Firuze, Kaan ile evlilik planları kurmaktadır. İlhan Şen’in canlandıracağı Kaan karakteri ise aşka inanmayan bir adamdır. Firuze’ye görür görmez aşık olmasını kabullenmekte güçlük çeker. Aşkı için mücadele etmek zorunda olduğunu kabul eder. Firuze ve Kaan’ın kısa süreli mutlulukları büyük bir sınavla karşılaşmalarına neden olur. Birbirlerinden vazgeçme eşiğine gelirler. Lakin, hayat acılar kadar sürprizlerle de dolu şekilde ilerleyecektir.

Sevmek Zamanı dizisi ne zaman

Sevmek Zamanı dizisi ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı henüz netlik kazanmadı. Dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapmasını beklediği öğrenildi. Sevmek Zamanı dizisinin yayın gününün Perşembe veya Cuma olması bekleniyor. Kanal yönetimi rakip dizilerin yayın günlerine paralel olarak tercihte bulunacak.

yorum Yap