Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 14 Haziran 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star da son takım oyunu oynandı. Heyecanla beklenen 14 Haziran dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 3. ve 4. eleme adayları hangi yarışmacılar oldu? Survivor Adem ve Atakan arasındaki gerilimin sebebi nedir?

2022 Survivor All Star’ın bitmesine sayılı günler kaldı. 29 Haziran’da gerçekleştirilecek olan büyük final öncesi son takım oyunları oynandı. Survivor’a en son veda eden isim Anıl Berk Baki olmuştu. Hız kesmeden hemen yeni takımlar kuruldu. Erkeklerde Ogeday kadınlarda ise Nagihan kaptan olarak belirlendi. Üst üste iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı eleme potasına Nisa ve Atakan’ın girmesine karar verdi. Ogeday’ın takım kaptanı olmasına rağmen sakatlığından dolayı oyunlarda yer almaması mavi takımın kan kaybetmesine neden oldu. Berkan, 2’nci dokunulmazlık oyunundaki performansı ile bireysel dokunulmaz olmayı başardı. 14 Haziran Salı günü ise Survivor All Star’da son dokunulmazlık oyununu oynanacak. 3’ncü dokunulmazlığı da kazanarak rahat bir konsey geçirmek isteyen kırmızı takımın moral ve motivasyonu üst seviyede bulunuyor. Mavi takımda ise 2 dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için bir isim daha potaya çıkmak zorunda kalacak. 

14 Haziran Survivor All Star dokunulmazlık oyunu 

Survivor All Star’da bireysel oyunlara geçilmeden önceki son takım oyunu kıyasıya rekabete sahne oldu. Bireysel oyunların galibi konumundaki yarışmacılar ise önce yarı finale ardından da SMS oylarına göre finale kadar çıkabilecek. 28 Haziran’da Survivor All Star yarı finali gerçekleştirilecek. Ogeday’ın sevgilisi Nisa’nın potaya yazılmasına engel olmaması seyirciler tarafından tepkiyle karşılandı. Nisa, karşı takımdaki Nagihan ve Ayşe’ye karşı mücadele ediyor. 14 Haziran dokunulmazlık oyununda gerilim had safhaya ulaştı. Mavi takım en azından bir dokunulmazlık kazanmak için var gücüyle mücadele etti. Ada konseyinde son olarak Berkan ve Nisa arasında tartışma yaşanmıştı. Berkan’ın Atakan’a göre daha zayıf bir yarışmacı olduğunu iddia eden Nisa, eleme potasına giren ilk isim olmaktan rahatsızlık duydu. Son dokunulmazlık oyununu mavi takımın kazandığı öğrenildi. Ünlüler takımının ada konseyinde elenmesi için adı çıkan yarışmacılar Ayşe ve Hikmet oldu.

yorum Yap