Behzat Ç. yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Behzat Ç. oyuncu kadrosunda değişim!

Ekranların sevilen dizisi Behzat Ç. uzun bir aradan sonra geri dönüyor! Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. yeni sezonu için anlaştıklarını açıkladı. Peki, Behzat Ç. hangi kanalda yayınlanacak? Behzat Ç. oyuncu kadrosunda değişiklikler olacak mı?

Ekran klasiği haline dönüşen Behzat Ç. dizisinden güzel haber geldi. İlk olarak 2010 yılında Star TV ekranında yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. farklı konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Emrah Serbes’in kaleme aldığı Her Temas İz Bırakır adlı kitaptan uyarlanan dizi, polisiye gerilim türünde ilerliyordu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Berkan Şal ve İnanç Konukçu’nun yer aldığı dizinin çekimleri Ankara’da gerçekleştirildi. ‘’Bir Ankara Polisiyesi’’ olarak tanıtılan dizi 3 sezon boyunca Star TV’de yayınlandı. 96 bölüm boyunca Behzat amir ve ekibinin yaşadığı olayların aktarıldığı dizi izlenme rekorları kırdı. Politik kaygıların öne çıkması ve Gezi Parkı olaylarının yaşanması Behzat Ç.’nin ekran yolculuğunun sona erdirilmesine neden oldu. 

Behzat Ç. hangi platformda yayınlanacak?

Uzun yıllar boyunca hayranlarının geri dönmesini beklediği Behzat Ç., 2019 yılında 4. sezon bölümleriyle Blu TV’de yayınlanmaya başladı. Lakin, oyuncu kadrosunda önemli değişikliklerin yapılması seyircinin hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Behzat Ç. dizisinin önemli karakterlerinden Ercüment Çözer’in hikayesinin anlatıldığı Saygı dizisi yapıldı. Seyirciler Saygı dizisi ile Behzat Ç. özlemini gidermeye çalıştı. Son olarak Hakim dizisi ve Bergen filminde karşımıza çıkan Erdal Beşikçioğlu ise müjdeli haberi hayranları ile paylaştı. Behzat Ç.’nin yeni sezon bölümleriyle Blu TV’de yer alacağını açıklayan Erdal Beşikçioğlu çok heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade etti. Behzat Ç. oyuncu kadrosuna Fatih Artman’ın da katılacağı öğrenildi. Kemik kadroya ek olarak yeni isimleri de görme fırsatı yakalayacağız. Ayrıca, Ercüment Çözer karakteriyle Nejat İşler’de geri dönecek. 

Behzat Ç. yeni bölümü ne zaman 

Behzat Ç. yeni sezonunda da polisiye olaylar işlenmeye devam edecek. Yaz aylarında çekimleri başlayacak olan dizinin, Ocak ayında yayınlanması planlanıyor. Blu TV’deki izlenme oranlarına göre televizyon ekranına da geri dönüş yapabilir. Oyuncu kadrosuna Birce Akalay’ın katılacağı iddia edildi. Behzat Ç.’nin çekimlerinin Ankara yerine İstanbul’da gerçekleştirileceği iddiası ise henüz net bir şekilde yalanlanmadı.

yorum Yap