Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi başlıyor! Terzi ne zaman yayınlanacak?

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Terzi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Terzi dizisinin yayın tarihi netlik kazandı mı? Terzi dizisinin kadın başrol oyuncusu kim olacak? 3 sezon sürecek olan Terzi dizisinin konusu nedir?

Netflix Türkiye’nin iddialı dizisi Terzi henüz yayınlanmadan gündem olmayı başardı. Çağatay Ulusoy’un dizideki partnerinin kim olacağı sorusu tartışmalara neden olmuştu. Uzun süredir ekrandan uzak kalan yakışıklı oyuncu, son olarak yine bir Netflix projesinde karşımıza çıkmıştı. Hakan Muhafız dizisinin sert şekilde eleştirilmesi Çağatay Ulusoy’un oyunculuk kariyerine ara vermesine neden oldu. Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılmış, başka bir projede yer almamıştı. Terzi dizisi ile kariyerinde yeni bir dönem başlatmak isteyen Çağatay Ulusoy rolü için titizlikle çalışıyor. İstanbul’da çekimleri başlayan projenin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. 

Terzi dizisinin kadın başrolü kim olacak?

Genç neslin sevilen oyuncularından Alina Boz’un başrol oyuncusu olmasına karar verilmişti. Lakin, dizi çekimleri başlamadan önce kadın başrol oyuncusunda değişiklik yapılması gündeme geldi. Alina Boz’un Aşk 101 dizisinde oynaması da Terzi oyuncu kadrosundan çıkarılmasına neden oldu. Hemen akabinde Esra Bilgiç ile anlaşıldığı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. Çağatay Ulusoy’un da katıldığı hazırlık döneminde yaşanan sorunlar Esra Bilgiç’in diziden ayrılma kararı almasına neden oldu. Güzel oyuncu kariyerinde farklı bir yönde ilerleyeceğini açıkladı. Terzi dizisinin başrolünde hangi kadın oyuncunun yer alacağı bilinmiyor. Sır gibi saklanan bilgi, izleyicilerin heyecanını canlı tutmayı başarıyor.

Çağatay Ulusoy ile birlikte Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda  Salih Bademci, Evrim Alasya, Engin Şenkan, Olgun Şimşek ve Ece Sükan yer alıyor. OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği dizi için Netflix ile 3 sezonluk anlaşma imzalandı. Terzi dizisinin sezonları farklı tarihlerde yayınlanacak olsa bile çekimleri tek seferde gerçekleştirilecek. Proje için yapım ekibinin hiçbir masraftan kaçınmadığı öğrenildi. Yüksek bütçeli dizinin sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ilgi çekmesi bekleniyor. Terzi dizisi aksiyon ve gerilim türünde ilerleyecek. İstanbul’da gerçekleştirilen dizi çekimlerinin Ekim ayında tamamlanması bekleniyor. Terzi ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı ise henüz netlik kazanmadı. Lakin, dizinin en geç 2023 yılı Ocak ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

yorum Yap