Serenay Aktaş yeni dizisiyle ekrana dönüyor! Sevmek Zamanı ne zaman…

ATV’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı ilk bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sevmek Zamanı dizisinin oyuncu kadrosunda Serenay Aktaş da yer alıyor. Peki, Serenay Aktaş hangi karakteri canlandıracak? Sevmek Zamanı dizisinin konusu nasıl ilerleyecek?

Yaz sezonunun iddiaları dizileri arasında gösterilen Sevmek Zamanı için geri sayım başladı. Dram türünde ilerleyecek olan dizinin başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen yer alacak. Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan Sevmek Zamanı dizisinde Serenay Aktaş’ı da izleme fırsatı yakalayacağız. Çağdaş Onur Öztürk, Toprakcan Adıgüzel ve Nimet İyigün da kadroda yer alacak. Nalan Merter Savaş tarafından senaryosu kaleme alınan dizi, güçlü bir aşk ve ihanet hikayesini anlatacak. Merakla takip edilen Sevmek Zamanı ilk bölümü 20 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak. Reyting oranlarına göre dizinin yayın gününün değiştirilmesi gündeme alınacak.

Serenay Aktaş’ın yeni karakteri: Leyla

1 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyerine futbolcu olarak başlayan Serenay Aktaş, oyuncu olarak ilk kez Kalbim Seni Seçti dizisinde yer aldı. Hemen akabinde Arka Sıradakiler ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde kısa roller canlandırdı. Kaçak Gelinler dizisiyle yükselişe geçen oyuncunun asıl çıkışı ise Survivor yarışması oldu. Geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Serenay Aktaş, çeyrek finalde yarışmadan elenmişti. Lakin, hayranları genç oyuncuyu bırakmadı. Survivor’dan sonra Meryem, Gülümse Yeter ve Savaşçı dizilerinde de rol aldı. Son yıllarda kariyerine ara vermeyi tercih eden Serenay Aktaş, 2021 sezonunda yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Ebru karakterine hayat verdi.

Sevmek Zamanı dizisinde Firuze ve Kaan karakterlerinin hikayesi ana konu olacak. Lakin, dizi içerisindeki yan hikayelerinde güçlü olması için senarist özel bir çaba sarf ettiğini açıkladı. Serenay Aktaş’ın canlandıracağı karakterin ismi Leyla olacak. Karakteriyle ilgili ser verip sır vermeyen oyuncu, çok heyecanlı olduğunu açıklamakla yetindi. Lakin, kulis bilgilerinden öğrenildiği kadarıyla Leyla, Kaan’ın hayatında önemli bir değişiklik meydana getirecek. Güçlü ve hırslı bir kadın profili olarak karşımıza çıkacak olan Leyla, Firuze’nin en dişli rakibi olacak. Kaan’ı elde etmek için her yolu denemeyi göze alacak. Lakin, Kaan ve Firuze’nin tutku dolu aşkının önüne geçemeyecek.

yorum Yap