Çağatay Ulusoy’un dizisi İçerde uluslararası arenaya çıkıyor! İçerde dizisinin başarısı…

Show TV ekranında izleyici karşısına çıkan İçerde dizisi uluslararası arenada da ses getirmeyi başardı. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin başrollerini paylaştığı İçerde dizisi Romanya’da yeniden çekilecek. İçerde dizisinin uyarlaması nasıl olacak? 

Ay Yapım’ın iddialı projelerinden İçerde sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. 2016 yılında yayınlanan dizi bir ekran klasiği haline dönüştü. İçerde dizisinden sonra Çukur yapıldı. Son olarak ise Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi geldi. Seri halinde ilerleyen yapımların ortak özelliklerinden birisi de Pazartesi akşamları Show TV’de yayınlanması oldu. Aile bağlarının öne çıkarıldığı diziler izlenme rekorları kırmayı başardı. Serinin ilk dizisi olarak değerlendirilen İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu ve Nihal Koldaş yer almıştı. Yönetmen koltuğunda Ulaç Bayraktar’ın oturduğu dizi aksiyon ve gerilim sahneleriyle dikkat çekmişti. 

İçerde dizisinin konusu nasıl ilerliyordu?

2016 yılında yayınlanan İçerde dizisi 39’uncu bölümü ile final yapmıştı. Mafya ve polis arasındaki çatışma başarılı bir şekilde işlendi. İntikam, aşk ve aile bağları temalarının üzerinde yükselen senaryonun kalitesi seyircinin ekran başına kilitlenmesini sağladı. Çağatay Ulusoy tarafından Sarp Yılmaz karakteri canlandırıldı. Aras Bulut İynemli ise Sarp’ın yıllar önce kaçırılan kardeşi Umut olarak karşımıza çıktı. Kardeş olduklarından habersiz olan Sarp ve Umut arasındaki ilişki dizinin temelini oluşturuyordu. Dünyanın en popüler filmlerinden Köstebek’in senaryosundan uyarlanan İçerde dizisinde biri polisin biri mafyanın içerisindeki muhbir iki kardeşin hikayesini anlatıyordu. Aynı zamanda Bensu Soral’ın da şöhretin kapılarını açmasını sağlayan proje olarak değerlendiriliyor. İçerde dizisinde Çetin Tekindor’un da rol alması seyirci açısından olumlu bir faktör olarak değerlendiriliyor.

İçerde dizisi Romanya’ya gidiyor

Köstebek filminden uyarlanmasına rağmen özgün yapısını korumayı başaran İçerde dizisi daha önce farklı ülkelerde yayınlanmıştı. Ay Yapım’ın en çok kar ettiği projeler arasında gösteriliyordu. Romanya’daki özel bir televizyon kanalı tarafından yayın hakları satın alınmıştı. Lakin, dizinin sıfırdan çekilmesine karar verildi. Romen oyuncuların rol alacağı dizinin çekimleri ise başladı.

yorum Yap