Ziraat Kredi Kartı Başvuru ve Sonucu

Ziraat Kredi Kartı Başvuru ve Sonucu nasıl öğrenilir. Ziraat Kredi Kartı en çok sorulan soruları bu başlık altında değerlendiriyoruz.

Ziraat Kredi Kartı Nasıl Alınır?

Ziraat bankası kredi kartı almak için mesaj ile başvuru yapabilirsiniz. KREDIKARTI T.C Kimlik No, Talep Edilen Kart Limiti ve Aylık Net Gelir bilgilerinizi yazarak 4757′ ye SMS gönderebilirsiniz. ÖRN: KREDIKARTI 11111111111 4000 3000

Ayrıca aşağıdaki kanallardan da kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

  • İnternet Sitesi
  • İnternet Şubesi
  • Ziraat Mobil
  • Müşteri İletişim Merkezi
  • ATM

Ziraat Ek Kart Başvurusu

Ziraat Ek kredi kartı, asıl kart hamilinin talebi doğrultusunda, limiti asıl kart hamiline tanınan limiti geçmemek ve bu limitten karşılanmak üzere, limitin belirli bir miktarı veya oranında, 15 yaşını dolduran kimselere nakit çekimi ile mal ve hizmet alımlarında kullanılmak üzere tahsis edilen kredi kartıdır. Ek kart başvurunuzu tüm Şubeler ve Müşteri İletişim Merkezi (444 00 00-0850 220 00 00) aracılığı ile iletebilirsiniz.

Kredi Kartını internet alışverişine açma nasıl yapılır?

Yurt içi ve/veya yurt dışı e-ticaret işlemlerine açık olarak tanımladığınız kredi kartlarınız ile güvenli 3D-secure e-ticaret işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartlarımız yurt içi e-ticaret işlemlerine açık, yurt dışı e-ticaret işlemlerine kapalı olarak üretilmekte olup, 444 00 00 – 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile kartınızın e-ticaret işlemlerine açık ya da kapalı olmasını talep edebilirsiniz.

yorum Yap