Ripple kimin?

Ripple kimin ve Ripple hangi ülkenin haberleri detaylarını paylaşıyoruz. Ripple güvenilir mi işte haberi hakkında bilmeniz gerekenler.

Kripto para yani salan para fiyatlarının dalgalı bir biçimde seyir izlemekte olduğu son haftalar içerisinde kripto yani sanal para piyasası dahilinde Ripple dönemi yaşanmaktadır. 2017 senesinin ilk günlerine kıyaslayacak olursak eğer aradan geçmiş olan bir yıl içerisinde yüzde kırk bin kat değerlenmiş olan Ripple’ın bu performansı en çok da onun kurucusuna katkılar sağlamıştır.

Ripple kimin?

Diğer kripto yani sanal paralardan en büyük farkı ise bu para biriminin merkezi yapısı olarak tanımakta olduğumuz Ripple’ın yaşamış olduğu baş döndüren yükselişin ardından gelen şirket kurucusu Chris Larsen’in dünyanın en zengin on dördüncü kişisi oluşudur.

Ripple Hangi Ülkenin Parası

Kripto yani sanal paralarda bu para birimlerini kullanmak isteyen kimselere karşı herhangi bir vatandaşlık ya da milliyet kısıtlaması yoktur. Bu para biriminin merkezi ise Amerika Birleşik Devletleri dahilinde kendisine yer bulmuş olup bu işin mucidi olan Chris Larsen’in de anavatanı Amerika Birleşik Devletleri olarak bilinmektedir.

Ripple Güvenilir Mi?

Günümüz dünyasında pek çok insan kripto paralar üzerinden yani sanal paralar üzerinden sermayelerini daha da fazla bir şekilde arttırma amacı ve arayışı içerisine girmektedir. Buna göre bu para birimlerinin etkilendiği faktörler çok olmakla birlikte bu para birimlerinin güvenilirliği sadece kullanıcısının nasıl bir borsa kullanıcısı olduğuna bağılıdır. Zira bu tür işlerde kazanım elde etmek tamamen sıkı bir takip gerektirir.

yorum Yap