Aslışah Alkoçlar kimin kızı?

Aslışah Alkoçlar kimin kızı ve Aslışah Alkoçlar hakkında çıkan haberleri detaylandırıyoruz. Aslışah Alkoçlar kimdir işte detayları.

Aslışah Alkoçlar’ın annesi Gülşah Alkoçlar’dır. Aslışah Alkoçlar Türk sinemasının tanınmış simaları arasına girmeyi başarmış olan bir isimdir. Aynı zamanda onun ebeveynleri arasında da yine Türk sinemasında büyük isim yapmış olan Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan vardır.

Hülya Koçyiğit’te herkesin tanıdığı ve bildiği gibi Türk sineması için yıllarını harcamış olan usta oyuncular arasında çok rahat bir şekilde gösterilebilmektedir. Aslışah Alkoçlar’ın babası da Ender Alkoçlardır.

Aslışah Alkoçlar kimin kızı?

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Hülya Koçyiğit’in torunu olarak tanınmakta olan Aslışah Alkoçlar 1993 senesinde dünyaya gözlerini açmıştır. Gülşah Soydan Alkoçlar ve Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızı olmakla beraber Neslişah Alkoçlar adında bir de ablası vardır. On beş on altı yaşlarında kar kayağı spor dalında milli sporcu apoleti kazanmayı başaran Aslışah Alkoçlar, İngiltere’nin başkenti olan Londra’da ekonomi üzerine eğitim almış ve bu eğitimini başarı ile tamamlamıştır.

Geçen zamanlarda HD Group’un veliahtı olan Kaan Demirbağ ile evlenen Aslışah Alkoçların nikahı Beşiktaş ilçesindeki bir otelde, aile arasında ve sade bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Özgür Masur imzası taşıyan sade bir gelinlikle boy gösteren Aslışah Alkoçlar böylece dünya evine de girmiş oldu. Yine geçen günlerde Aslışah Alkoçlar’a yönelik hamilelik iddialarına yalanlama diyerek cevap veren Aslışah Alkoçlar, böyle bir iddianın varlığını tamamen reddederek bu işin basının bir uydurması olduğunu ifade etmişti.

yorum Yap