Survivor Malikane Ödül Evi Kimin? 2021

Survivor Malikane Ödül Evi Kimin ve Survivor malikane sahibi kimdir haberinin detaylı bilgilerini paylaşıyoruz.

Türkiye televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor programı Tv8 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaktadır. Ödül oyunu gibi pek çok heyecanın yaşandığı bu programda ödül oyununun kazanan takımı malikane dahilinde kurulmuş olan spa merkezinde rahatlama fırsatı bulacaktı.

Akıllara gelen soru ise bu malikanenin kime ait olduğu sorusuydu. Çok çekişmeli bir şekilde geçen oyunun kazanan takımı ise gönüllülerin oluşturmuş olduğu takım olmuştu. Buna göre Acun Ilıcalı da malikanenin sahibinin kim olduğuna dair sorulara cevap olarak bir ismi işaret etmişti. Malikanenin sahibi ise Ünlü şarkıcı Marc Anthony’dir.

Survivor Yarışması 2021

Geçtiğimiz senelerden itibaren her sene farklı yarışmacılarla Türk insanını televizyon başına kilitlemeyi başaran Survivor programı neredeyse yayınlandığı her akşam Türkiye Cumhuriyeti reyting verilerinde listenin başında yer almaktadır. Bu başarının sırrı ise Türk insanının yarışmaya olan yoğun ilgisidir. Sevdiği sanatçıları bir de hayat mücadelesi verirken izlemek isteyen Türk insanının ilgisi bu yarışmaya oldukça yoğun bir şekilde hissedilmektedir.

Aynı zamanda bir de gönüllüler takımı bulunmaktadır. Türk insanlarının başvuru yaparak kaydolabildikleri bu yarışma dahilinde öncelikle efor testlerinin başarı ile geçilmesi gerekmektedir. Bu efor testlerini başarı ile geçen yarışmacı adayları ise son yapılacak olan testlerden sonra yarışmaya katılmaya hak kazanacaktır. Yarışma dahilinde ünlüler takımı ve gönüller takımı sürpriz ödüller ve birincilik için yarışır.

yorum Yap