Başkan Palancıoğlu: “Yerli Ve Katkısız Üretimi Daima Destekliyoruz”

BAŞKAN PALANCIOĞLU:

“YERLİ VE KATKISIZÜRETİMİ DAİMA DESTEKLİYORUZ”

 

Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı GünayÇakı ve birlik yöneticileri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. MustafaPalancıoğlu’nu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Melikgazi Belediyesi olarak yerli üretimi arttıracak bütünçalışmaları takdir ettiklerini ve desteklediklerini söyleyen Başkan Dr.Palancıoğlu, “Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Günay Çakıve ekibi birlik tarafından içerisine katkı maddesi konulmadan doğal üretilensüt ve süt ürünlerinden ikram ettiler. Yerli ve katkısız üretimi öneminibiliyor, daima destekliyoruz. Bu kapsamda kendilerine, yerli ve katkısız gıdaüretiminin arttırılması ile ilgili gösterdikleri özveri için teşekkürediyorum.  Kendisiyle bölgedeki tarım vehayvancılığın daha fazla gelişmesi için yapılacaklarımızı da görüştük. Birlikçalışmaları hakkında bilgiler de aktardılar. Hayvancılık üretimi aynı zamandaekonomik kalkınmaya ve istihdama katkı sağlamaktadır. Bizde MelikgaziBelediyesi olarak ilçe genelinde hayvancılığın geliştirilmesi ve hayvansal doğalürünlerin üretiminin daha verimli olması adına yapılması gereken çalışmalaraher zaman destek olacağız.” dedi.

Birlik Başkanı Günay Çakı, Birliğin çalışma ve faaliyetlerihakkında Başkan Palancıoğlu’na bilgi vererek, misafirperverliği ve destekleri içinteşekkür etti.

yorum Yap