Büyükşehir İle Yollar Açık

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığıekipleri, kent genelinde kar yağışının etkisini göstermesiyle tüm önlemlerinialarak, teyakkuza geçti. 16 ilçede hiçbir kırsal mahalle yolunda kapanmaolmazken, ekipler kar yağışı sonrasında oluşacak tipi nedeniyle yolda meydanagelecek olumsuzluklara karşı hazır halde bekledi.Ayrıca bu yıl kar mücadelesi yapılan 26 bin 800 kilometrelikyol ağında bin 675 mahalle yolu ulaşıma açıldı.

FEN İŞLERİ VE PARK BAHÇELER EKİPLERİ DE KAR TEMİZLİĞİ YAPIYOR

Merkezde ise Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın karla mücadeleekipleri de Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki ana arterler, cadde vesokaklarda gece boyu yol temizleme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Park Bahçelerve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri ise kent genelinde yayalarınkullandığı kaldırımlar ve meydan gibi vatandaşların kullandığı alanlarda kartemizliği yapıyor. Ekiplerin buzlanmayı önlemek amacıyla kar küreme ve temizlikçalışmaları sürüyor.

KIŞ BOYUNCA EKİPLER FEDAKÂRCA ÇALIŞTI

Merkez ve ilçeler olmak üzere 7 noktada, toplam 125araç ve 273 personel ile çift vardiyalı olarak çalışan BüyükşehirBelediyesi’nin karla mücadele ekipleri, kış boyunca kar yağışının olumsuzetkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının açık olması içinmücadelesini sürdürdü.

yorum Yap