Yeşilyurt Mahallesi’ne Yeni Sağlık Merkezi Hayırlı Olsun

YEŞİLYURT MAHALLESİ’NE YENİ SAĞLIKMERKEZİ HAYIRLI OLSUN

 

Mehmet Kamanlıoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu İçinProtokol İmzalandı

 

Melikgazi Belediyesi Yeşilyurt Mahallesi’ne yapacağı ailesağlığı merkezi ve 112 acil istasyonu için Mehmet Kamanlıoğlu ile protokolimzaladı.

İlçenin sağlık ihtiyacı olan yerlerde sağlık hizmetlerininbir bir hayata geçtiğini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “Hayırlı bir güzelişe daha imza attık. Yeşilyurt Mahallemizde güzel bir aile sağlık merkezi ve112 acil istasyonu yapmak için hayırseverimiz Mehmet Beyle birlikte protokolimzaladık. Kendileri belediyemize bir katkıda bulunuyor. İnşallah onunbulunduğu katkıdan daha fazlasını da belediye olarak biz yapıyoruz.  Böylece el birliği ile Yeşilyurt Mahallemizebir aile sağlık merkezi ve 112 kazandırmış olacağız. Aile sağlığı merkezi 1adet laboratuvar, tıbbı müdahale odası, aşı-bebek izlem odası, gebe takipodası, poliklinikler ve 112 acil istasyonundan oluşacak. Bilindiği üzereYeşilyurt’ta yeni bir TOKİ yapıldı aynı zamanda İldem D Blokları ve çevresindebüyük bir sağlık ihtiyacı vardı. İnşallah oraya yapacağımız çalışmalarıhızlandırıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. ” dedi.

Başkan Palancıoğlu ve Melikgazi Belediyesi’ne teşekkür edenHayırsever Mehmet Kamanlıoğlu ise, “Ben Yeşilyurtluyum. Orası benim doğupbüyüdüğüm yer. Belediyelerimiz çok güzel hizmet ediyor. Sağlık konusunda hepböyle güzel bir niyetim vardı. Çok şükür nasip oldu. İnşallah devamı dagelecek. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

yorum Yap