Başkan Büyükkılıç, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne Katıldı

Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan BüyükKongresi’ne, Kayseri’den Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AKParti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe başkanları ve delegeler katılarakoylarını kullandı.

“BİR YÂRİM VAR ERCİYES’E YASLANIR, KAYSERİ HOŞ GELDİN”

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongredehitaplarını gerçekleştiren ve tek tek şehirleri özellikleri ile sıralayanCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’ye “Biryârim var Erciyes’e yaslanır, Kayseri hoş geldin” diye seslendi. CumhurbaşkanıErdoğan, Türkiye’yi cumhur ittifakı ile birlikte önce 2023 hedeflerine,ardından da 2053 vizyonuna kavuşturacaklarını söyledi.

“SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU”

Başkan Büyükkılıç, kongre ile ilgili yaptığı açıklamada,“Türkiye için güven ve istikrar anlayışıyla belediye başkanlarımız veteşkilatımız ile birlikte başkent Ankara’da AK Parti’mizin 7. Olağan BüyükKongresi’ne katıldık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan’ın hitaplarını dinledik” dedi.

Erdoğan’ın kongrede çok önemli mesajlar verdiğiniifade eden Büyükkılıç, “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız birbirindenönemli konulara değindi ve çok önemli mesajlar verdi, 2023 manifestosunuaçıkladı. Mevcut MKYK listesindeki 50 kişi, 75 kişiye çıkarıldı. Bizler de AKParti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde oyumuzu kullandık. MKYK asil üye adaylararasında hemşehrimiz AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan YardımcımızMehmet Özhaseki’nin de yer aldığı MKYK’nın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.Ayrıca yeni genel başkan vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş olmuştur.Kendilerini tebrik ediyor, olağan büyük kongremizin ülkemize ve milletimizehayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah Türkiye’miz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adımilerleyecektir” diye konuştu.

yorum Yap