Başkan Büyükkılıç, Konya’da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Birlik Başkanları İstişareToplantısı’na katılarak, tecrübe ve deneyimlerini paylaştı. AK Parti YerelYönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığıKonya programında yerel yönetimlerle ilgili önemli değerlendirmelerdebulunuldu.

İstişare toplantısı öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep BüyükşehirBelediye Başkanı Fatma Şahin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahimAltay ve Balıkesir, Bursa, Erzurum, Kahramanmaraş, Şanlıurfa Büyükşehir,Osmangazi ve Köprüköy ilçe belediye başkanları ile birlikte tarihi ve kültürelmekânları ziyaret ederek, Mevlana Türbesi, Tarihi Bedesten Çarşısı, AziziyeCamisi ve kentsel yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan YardımcısıMehmet Özhaseki’nin ve TBB üyesi belediye başkanlarının katıldığı Konyaprogramı kapsamında Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Selçuklu Otizmli BireylerEğitim Vakfı da (SOBE) ziyaret edilirken, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda dateşkilat üyeleri ile bir araya gelindi.

Ziyaretlerin ardından Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)tarafından düzenlenen Birlik Başkanları İstişare toplantısı Selçuklu KongreMerkezi’nde gerçekleşti.

Toplantıya katılan Başkan Büyükkılıç, burada tecrübeve deneyimlerini paylaştı. Başkan Büyükkılıç, belediyelerin hizmetkapasitelerini artırabilmek adına gerçekleştirilen toplantıların çok verimligeçtiğini ifade etti.

yorum Yap