Avrupa İkincisi Milli Halterci Melikgazi’De

AVRUPA İKİNCİSİ MİLLİ HALTERCİ MELİKGAZİ’DE

Melikgazi Belediyesi Halter Sporu veSporcularına Destek Olacak

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Avrupa Halter Şampiyonası’nda Büyükler Avrupa ikincisiolan Kayserili milli sporcu Muammer Şahin ve antrenörü Gökhan Taşcı’yıbelediyede ağırladı.

Başkan Palancıoğlu MelikgaziBelediyesi olarak her türlü desteği halter sporuna vereceklerini söyledi.d

Türk milletinin gücünü tümdünyaya bir kez daha göstererek Türk milletine yaşattıkları büyük gurur içinsporcuya teşekkür eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bugün güzel bir gün.Milli haltercimiz Kayserili hemşehrimiz Muhammed Şahin’i ve Gökhan Taşcı Bey’ibelediyemizde misafir ettik. Ben önce Gökhan Hocamı tebrik ediyor kendisineteşekkür ediyorum. Yıllardır halter sporuna destek veriyor. 3 Türk sporcumuz Moskova’dakişampiyonada derece aldı. Muammer, Avrupa ikincisi oldu, bayanlardan MelisaGüneş ise Avrupa ikincisi, 55 kiloda Muhammed Akkaya ise Avrupa 8. oldu.Kendilerini tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah bileklerini ve kollarını güçlüeylesin. İnşallah her zaman Naim Süleymanoğlu gibi, Halil Mutlu ve başarılıdiğer haltercilerimiz gibi Avrupa’da, Amerika’da ve dünyanın her yerinde Türkbayrağımızı dalgalandırsınlar. Ben bu vesileyle hem Gençlik, Spor İl Müdürlüğümüze,Halter Federasyonu’na ve Türk milli takımına ve emeği geçen herkese teşekkürediyorum. Melikgazi Belediyesi olarak da her türlü desteği halter sporumuzavereceğiz. Zaten farklı spor dallarımıza destek veriyorduk. Şimdi haltersporuna da inşallah destek vereceğiz. ” dedi.

Milli sporcu Muammer Şahin ise,”Ay yıldızlı bayrağın dalgalandığı her yerde biz varız dedik ve bu yolaçıktık. 2021 Avrupa Şampiyonası için Moskova’dan döndüm. Allah’a şükür ülkemize1 gümüş madalya kazandırarak Avrupa ikincisi oldum. Rakiplerin Bulgar veMoldovyalı halterciler 1 ve 3. oldular ben ise ikinci sırada yer aldım.Vatanımıza, milletimize değerli devlet büyüklerimize ve antrenörüme çokteşekkür ediyorum. İnşallah daha nice başarılara hep beraber imza atarız.”diye konuştu.

yorum Yap