Melikgazi, Pandemiden Dolayı Kapalı İşyeri Ve Çalışanlarına Yardım Edecek

                MelikgaziBelediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi dolayısıyla kapalı olanişyerleri ve çalışanlarına yardım yapılması yönünde meclis kararı alındığınısöyledi.

Sosyal Belediyecilik ilkesikapsamında toplumda sosyal dengenin sağlanması amacı ile böyle bir karar alındığınıbelirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bu pandemi döneminde birçok işyeriuzun bir süre hizmet veremedi. Özellikle yeme içme yerleri. Buralar hizmetverse de kısıtlı imkânlar içerisinde sipariş ve paket servis gibi yöntemlerleçalıştı. Dünya genelinde yaşanan pandemiden olumsuz etkilenen ilçemiz esnafınadestek olunması için meclis kararı aldık. Özellikle hizmet sektöründe çalışanvatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi olanların Belediyemiz Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünebaşvurmaları halinde, kendilerine Ramazan ayında gıda paketi vereceğiz. Ancakmarketler zinciri olarak bilinen bazı marketler ile eczanede çalışanlar bukapsamda değildirler.” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, esnaf dostu bir belediye olarak herzaman hem esnafa hem de çalışanlara destek olacaklarını söyledi.

yorum Yap