Erciyes Üniversitesi’Nin İkinci Camisi Hızla Yükseliyor

Başkan PalancıoğluCamideki Çalışmaları Yerinde İnceledi

 

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,Melikgazi Belediyesi, Kayseri İl Müftülüğü, Erciyes Üniversitesi ve HayırseverHacı Bayram Sanık işbirliği ile Erciyes Üniversitesi’nde yapılan Hacı BayramSanık ve Evlatları Cami’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

    Melikgazi’de birçok projeyi hayata geçirerek ihtiyaçlaracevap verildiğini söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “MelikgaziBelediyemiz, Kayseri İl Müftülüğü’müz, Erciyes Üniversitemiz veHayırseverlerimiz Hacı Bayram Sanık ve kıymetli evlatlarının destekleri ileErciyes Üniversitesinde yapımını gerçekleştirdiğimiz 2. Camiimizin inşaatındaincelemelerde bulunduk.  Cenabı Allah enkısa zamanda tamamlamayı nasip etsin. En kısa zamanda inşallah ibadete açmayıhep birlikte istiyoruz.  Burada gayetgüzel bir şekilde inşaatı ilerletiyor. İnşallah 8. aya kadar bu inşaatınbitmesi ile birlikte Erciyes üniversitemize güzel bir cami kazandıracağız. Ve böylecebu bölgedeki ihtiyaç da giderilmiş olacak. Mesai arkadaşlarıma gerçektenözverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Mimarımız İsmail RuhlukürkçüBey, sağ olsun hayır amaçlı mimari projeyi çizdiği gibi aynı zamanda da yapımınıtakip ediyor. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Allah herkesin hayrını kabuletsin.” dedi.

    İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ise, “Bu camimizKayserimize ve üniversitemize hayırlı olsun. Melikgazi Belediyemiz sağ olsunkontrolü, yapım işleri ile ilgileniyor ve bitince çevre düzenini de yapacak.  Bizlere en büyük desteği veriyor. Hep birliktebu üniversitede geleceğin nesillerini yetiştirme hususunda gayretlergösteriyoruz. Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Cami’nin hayırlı olmasınıdilerim.” diye konuştu.

yorum Yap