Yeni Hikâye Kitabımız İle Çocuklarımızı Bilgilendirip, Bilinçlendireceğiz

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, coronavirüs salgını ile toplumda temizlik, mesafe ve maske konusunda birliktelikoluşturmak için yoğun bir çalışma yapıldığını hatta sokağa çıkmama kararlarınalındığını söyledi.

Corona virüs ile mücadele kapsamında özellikle çocuklarayönelik çalışma yapmak istediklerini ve bu amaç ile bir kitap bastırdıklarınıbelirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Coronavirüs ile mücadele için toplumolarak hep birlikte bir dayanışma içerisinde çalışma yapıyoruz. Ancak çocuklariçin de bir çalışma yapmak istedik. Virüsle mücadele ile ilgili görsel, bolresimli 40 sayfadan oluşan bir hikâye kitabı bastırdık. ‘Biz VirüstenGüçlüyüz”  isimli hikâye kitabı 5 ile 8 yaş grubuna hitap etmekteolup, çocuklara virüsten korunmanın şartları olarak temizlik, mesafe ve maske konularınıhikaye olarak anlatıyor. Oldukça eğlenceli. Böylece çocuklarımızı okumaya dateşvik etmiş olacağız.” dedi.

Çocukların okuyarak bilgilenecekleri ve bilinçlenecekleriniifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Biz Virüsten Güçlüyüz” isimlihikaye kitabının çocuklara ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandığını sözlerineekledi.

yorum Yap