Büyükkılıç, Yahyalı Devlet Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu

Yahyalı ilçe ziyaretinde, Yahyalı Belediye Başkanı EsatÖztürk ile birlikte yapımı tamamlanan 75 yataklı Yahyalı Devlet Hastanesi’ndeincelemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, Şehir Hastanesi’nin de hizmetvermesiyle birlikte sağlık konusunda büyük mesafe alınan Kayseri’nin,ilçelerinde de bu gelişmenin yaşandığını dile getirdi. Büyükkılıç, 75 yataklımodern cihazlarla donatılmış hastanenin Yahyalı’ya yakıştığını belirterek, “75yataklı modern hastanemizin Yahyalılı hemşehrilerime hayırlı olmasınıdiliyorum” dedi.

25 YATAKLI HASTANE 75 YATAKLI HASTANEYE DÖNÜŞTÜ

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğütarafından 13 bin 500 metre karelik alanda kurulan 75 yataklı modern devlethastanesi ile Yahyalı’da bulunan 25 yataklı hastane 75 yatak kapasitesineyükseldi. Turizm potansiyeli yüksek olan Kayseri ve Yahyalı ilçesinde, sağlıkturizmi anlamında da bir altyapı oluşturacak hastane sayesinde vatandaşlar ileturistlere kaliteli sağlık hizmeti verilecek.

BÜYÜKKILIÇ, YOL ÇALIŞMALARI YAPAN İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh BüyükkılıçKayseri ile Yahyalı arasındaki yol yapım çalışması yürüten işçiler ile desohbet etti.

Başkan Büyükkılıç, bir dizi temaslar için ziyaret ettiğiYahyalı’da, yol çalışmaları yapan işçiler ile görüşerek sohbet etti. Samimigeçen sohbette Büyükkılıç, çalışanlara başarılar ve kolaylıklar dileyerek,işlerinin kazasız belasız sürmesi temennisinde bulundu.

HER FIRSATTA VATANDAŞLAR İLE

Her fırsatta vatandaşlarla ve çalışanlarla görüşmeye gayretgöstererek, onların sıkıntılarını dinleyen, onlarla sohbet eden BaşkanBüyükkılıç, Yahyalı ziyaretinde de yolda çalışma esnasında rastladığı işçilerlegörüşerek faaliyetlerine ortak oldu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Büyükkılıç,işçilerle fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

yorum Yap