Başkan Büyükkılıç’tan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Pençe – Yıldırım harekatında şehit olan Uzman Onbaşı EyyüpGergin’in Bünyan’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, baş sağlığıdiledi. Başkan Büyükkılıç, şehidin evinde Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç, cuma namazını Bünyan Ulu Camisi’nde kıldı. Namazın ardından BaşkanBüyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayserimilletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve BünyanBelediye Başkanı Özkan Altun ile birlikte Kuzey Irak Kelaspi Dağı ÜsBölgesi’nde şehit düşen İstihkam Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin’in ailesine taziyeziyaretinde bulundu.

Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığıaçıklamada, “Şehit aileleri milletimizin baş tacıdır. Şehit ailelerimizgönlümüzde müstesna bir yere sahiptir, aziz şehitlerimizin bize bireremanetleridir. Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allahşehidimize gani gani rahmet etsin, mekanını cennet eylesin. Kederli ailesinebir kez daha başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, taziye ziyaretindeKuran-ı Kerim okuyup, dua etti.

yorum Yap