Büyükkılıç’tan İncesu’ya 10 Bin Tonluk Asfalt Yatırımı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,İncesu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden asfaltçalışmalarını yerinde inceledi. İncesu ilçesine tek seferde yapılan en büyükasfalt çalışması hakkında bilgiler veren Başkan Büyükkılıç, Kara Mustafa PaşaBulvarı’na ve ara sokaklara 10 bin ton asfalt dökerek, İncesu’nun güzelinsanlarına konforlu hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Büyükkılıç’ın İncesu’daki yol yapım çalışmalarınaİncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman,Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ve AK Parti İlçe Başkanı Hamit Korkmazeşlik etti. Başkan Büyükkılıç, asfalt çalışmaları yapan ekibe cadde üzerindekiesnafa tatlı ikram ederek, çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Cenabı Allah’aşükürler olsun mazeretlere sığınmadan gerek merkezde gerekse ilçelerimizdebelediye hizmetlerinin en kalitelisini sunma bağlamında bizleri seven güvenenhemşerilerimize hizmetlerimizle, onlara layık olmak için çalışıyoruz, gayretigösteriyoruz” dedi.

“YAKLAŞIK 10 BİN TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPIYORUZ”

Başkan Büyükkılıç, İncesu ilçesine toplam 10 bin ton asfaltyapıldığını belirterek, şunları söyledi: “Her şeyden önce her zamanki sıcakilgisi, her zamanki insani ilişkileri, bizlere olan yakınlığı ve anlayışıylayanımızda yer alan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’e teşekkür ediyorum.Tabii ki İncesu’yu bizim ihya etmemiz, İncesu’nun güzel insanlarına konforluhizmet sunmamız da bizim olmazsa olmazımız. Burada görüldüğü gibi toplamda yaklaşık10 bin ton sıcak asfalt serimi yapıyoruz. Çok değerli il başkanımıza, Hamitbaşkanımıza, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize burada teşekkür etmekistiyorum. Tabi Büyükşehir Belediye’mizin çalışkan ekibine de teşekkürediyorum.”

16 ilçeyi de birbirinden ayırmadan hizmetlerine devamettiklerini vurgulayan Büyükkılıç, “16 ilçeyi bağrımıza basıyoruz, hiçbirinidiğerinden ayırmıyoruz. Bu birlikte hareket etmenin, dayanışmanın bereketinigörüyoruz. Cenab-ı Allah kazasız belasız hizmetlere vesile kılsın. Buradayapılan bu güzel yol, asfalt çalışmalarıyla şehrimizin hem kalitesi, hemkonforu hem de hizmet anlayışı değişmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun” şeklindekonuştu.

“BUGÜNE KADAR İNCESU’DA TEK SEFERDE ATILAN EN BÜYÜK ASFALT”

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ise BaşkanBüyükkılıç’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, açıklamasında“Bugün burada dumanı üstünde sıcak asfaltımızı başkanımızın sayesinde zeminlebuluşturuyoruz. Tabi kendisi başta olmak üzere ekibine çok teşekkür ediyoruz. Şuayrıntıyı söylemek istiyorum. Bugüne kadar İncesu’da tek seferde atılan enbüyük asfalttır. Başkanımıza vermiş olduğu hizmetten dolayı İncesu halkı adınateşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, yol yapım çalışmalarının ardındanesnafı ziyaret edip hayırlı işler dilerken, vatandaşlarla da sohbet etti.

yorum Yap