Tam Kapanmada Melikgazi’De Sokak Hayvanları Unutulmadı

      Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,29 Nisan – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında tüm Türkiye’de uygulanan sokağaçıkma yasağında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına yönelik 336 ayrıalanda besleme çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Belediyeekiplerince mama desteğinde bulunarak sokağa çıkma yasağında sokakhayvanlarının yalnız olmadığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu,“Kapanma sürecinde patili dostların aç kalmamaları için gerekli çalışmayapılıyor. Düzenli olarak kuru mama ve yem bırakan ekiplerimiz sokakhayvanlarının su kaplarındaki suları yeniliyor. Mama dağıtımı sırasındahayvanların sağlık kontrollerini de yapan ekipler, tedavi ve bakıma muhtaçolanları Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve RehabilitasyonMerkezi’ne götürülerek tedavileri yaptırıyor.” dedi.

Başkan Dr.Palancıoğlu, sevimli dostların sahipsiz olmadığını, destek olmak ve yardımetmek için ekiplerin çalıştığını sözlerine ekledi.

MelikgaziBelediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’na verdiği destekten dolayı teşekküreden hayvan severler “Pandemi döneminde sokak hayvanlarımızın mama ve suihtiyacını karşıladığını ve düzenli olarak bakımlarını yaptığı için başkanımızaçok teşekkür ediyoruz.” dediler.

yorum Yap