Melikgazi Belediye Personeline ‘iletişim Teknikleri’ Semineri

 

    Melikgazi Belediyesi, dahaiyi hizmet sunmak ve çalışan personelin etkinliği ile verimliliğini artırmak, personelinvatandaş ile daha etkili iletişim kurabilmesi amacıyla “Etkili İletişim ve İkna TeknikleriSemineri” düzenledi.

    Belediye Tiyatro Salonu’nda düzenlenen seminere birim müdürlerininyanı sıra personel de katıldı.

    Katılımcılara özellikle iş yaşamında etkili iletişim teknikleri,etkili ve güzel konuşma, dinleme, empati, personellerin beden dilini nasılkullanabilecekleri ve iletişim becerilerini nasıl geliştirebileceklerineyönelik eğitimler aktarıldı.

    Hizmet içi eğitimleri önemsediklerini belirten Melikgazi BelediyeBaşkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi İnsan Kaynakları veEğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminer kapsamında ErciyesÜniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Başarır belediyepersonelimize 4 gün süren ‘İletişim Teknikleri’ başlıklı eğitim verdi. Halklaaramızdaki iletişimi daha güçlü kılmak adına hizmet içi eğitimlere belediyeolarak devam edeceğiz. Personelin vatandaş ile daha etkin iletişimsağlayabilmesi için hitap şekli, beden dili ve etkin dinlemenin önemianlatıldı. Düzgün konuşma, beden dilini doğru ve etkili kullanmak şikâyetlerinalınması ve değerlendirilmesi, çok daha başarılı sonuçlar almamızı sağlar. Personelimizingünlük hayatlarında da kendilerine faydası olacak bu eğitimler sayesindehalkımıza çok daha iyi hizmet edeceklerine inanıyorum.” diye konuştu.

yorum Yap