Melikgazi’den Kızılay’ın Yardım Kermesine Destek

     MelikgaziBelediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Türk Kızılayı Kocasinan, Melikgazi veTalas Şubeleri Kadın Kolları tarafından düzenlenen, “Kızılay KadınlarıFilistinli Yetimlere Sahip Çıkıyor” temalı yardım kermesine katıldı.

     Ali Dağı YamaçParaşüt Pistinde düzenlenen kermese Büyükşehir Belediye Başkanı MemduhBüyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan da katıldı.

     700 kişilik yemekve içecek desteği ile kermese katkıda bulunduklarını söyleyen Başkan Dr.Palancıoğlu, “Filistinli evlatlarımız yararına Türk Kızılayı Kocasinan,Melikgazi ve Talas Şubeleri Kadın Kolları bu güzel kermesi düzenledi.Hazırlamış olduğu yiyecekleri satışa sunuyor. Bizde Melikgazi Belediyesi olarakkermese 700 kişilik yemek ve su ile destek olduk. Kızılay Türkiye’nin değil dünyanınen önemli yardım kuruluşlarından biri. Soysal belediyecilik çalışmalarımızkapsamında yardım için olan tüm çalışmalara elimizden geldiğince destekoluyoruz. Kermesten elde edilen gelirler ise Filistin’deki yetimler içinkullanacak. Filistin’de saldırılar sonrası birçok çocuk yetim ve öksüz kaldı.Bu anlamlı yardım kampanyası için kermese katılarak destek olanvatandaşlarımıza, Türk Kızılayı yöneticilerimize ve yönetim kurulu üyelerine,gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyorum. 17 ve 19 Haziran’da açık olanbu yardım kermesine destek olmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz.”dedi.

yorum Yap