Başkan Büyükkılıç Dolu Dolu 3 Günü Değerlendirdi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Kayseri’de gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişareToplantısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Anadolu’nun liderliktahtına oturan Kayseri’yi yatırımlarımız ve hizmetlerimizle ön planaçıkartıyoruz. Dokuz belediye başkanımızı şehrimizde misafir ettik. Şehrimiz hakkındabirçok övgü aldık. Durmak yok, çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında YerelYönetimler Başkan Yardımcıları ile 9 Büyükşehir Belediye Başkanı’nınkatılımıyla düzenlenen Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı’nın son dereceverimli geçtiğini belirtti.

Toplantıyı değerlendiren Başkan Büyükkılıç, toplantınınamacının “istişare” olduğunu ifade ederek, belediyecilik vizyonu ve yerelyönetimlerle izlenecek yeni yollar konuşulduğunu ve toplantının çok verimligeçtiğini kaydetti.

Büyükkılıç, belediye başkanlarını şehirde ağırlamaktan çokmutlu olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

“Tarihi kent Kayseri’miz 3 gün boyunca yerelyönetimler başkanlığı heyeti ile dokuz belediye başkanını ağırladı.  Şehrimizin güzelliklerini bir de onlarınağzından dinledik. Bizler sevdalı olduğumuz şehrimiz ve ülkemiz için çabagösteriyoruz. Bulunduğumuz görevin hem vebalini hem de değerini, kıymetinibiliyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizle örnek ve öncü çalışmalar yapmaya devamediyoruz. Elhamdülillah meyvelerini de topluyoruz. Cumhurbaşkanımızın şahsında,devletimizin tüm kurumlarının desteği ile bundan sonra da aynı hizmet aşkıylaçalışmaya devam edeceğiz. İstişarelerde bulunduğumuz toplantımız çok verimligeçti. Toplantının yanı sıra misafirlerimiz ticareti, endüstrisi, sağlığı,gastronomisi, turizmi, tarihi ve doğa güzellikleriyle bir cazibe merkezi olanKayseri’mizi daha yakından tanıma fırsatı buldular. Başkanlarımızın şehrimize,hizmetlerimize yönelik övgü dolu sözleri bizleri çok memnun etti. Kayseri’mizdeağırladığımız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı MehmetÖzhaseki’ye, milletvekillerimize, yerel yönetimler başkan yardımcılarımıza vebelediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

yorum Yap