Başkan Büyükkılıç’ı Duygulandıran Etkinlik

Kayserili çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç’ın Babalar Günü’nü unutmadı. AK Parti Kayseri Kadın Kollarıtarafından düzenlenen etkinlikte çocukların, ‘şehrin babası oldunuz, çocuklarahep değer verdiniz’ diyerek Babalar Günü’nü kutlaması, Büyükkılıç’ıduygulandırdı.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından Anadolu HarikalarDiyarı’nda düzenlenen etkinliğe Başkan Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç,AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, Kadın Kolları Başkanı EmineTimuçin ile yönetim kurulu üyeleri ve çocukları katıldı.Başkan Büyükkılıç, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bizim içinönemli olan yavrularımızın, sağlıklı, huzurlu, geleceğe dönük ümitlebüyümeleri, yetişmeleridir. Kayseri’mizi yaşanılabilir şehir olarak, aidiyetduygusu dediğimiz sahiplenme duygusuyla yönetip, sizlere layık olmaya gayretediyoruz” dedi.

“ÇOK DUYGUSAL, ÇOK GÜZEL BİR GÜNE ŞAHİTLİK YAPIYORUZ”

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin de şehrinbabasına ahde vefa olarak bu organizasyonu yaptıklarını belirterek, “Çokduygusal, çok güzel bir güne şahitlik yapıyoruz. Dün Babalar Günü’ydü. Bizlersiz çocuklarımızdan gelen talep ile şehrimizin babası, şehrimizin emini,şehrimize sahip çıkan, ailesi ile örnek olan bir belediye başkanı, yanişehrimizin babasına ahde vefasını borç bildik. Şehrimizin babası, baba gibigördüğümüz Memduh başkanımızın da Babalar Günü’nü bu güzel çocuklarımızlabirlikte kutlamanın da şerefini yaşıyoruz. Bütün buradaki çocuklar adına ve bütünheyet adına şehrimize kattığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyor, BabalarGünü’nüzü kutluyorum” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı ise ailedeğerlerinden bahsederek, “Aile bizim her şeyimiz. Çocuk, insan olmanıntemelini ailede atar. Ailede güçlü köklerle hayata tutunduysa o sağlıklı bireyolur, hayatta başarılı ve güçlü olur” dedi.

Çocuklar da, Başkan Büyükkılıç’a ‘Kayseri’mizin, şehrinbabası oldunuz, çocuklara hep değer verdiniz, teşekkür ederiz, Babalar Günü’nüzkutlu olsun’ diyerek, Babalar Günü hediyesi verirken, duygulanan BaşkanBüyükkılıç da “Gerçekten yavrularımızın duygularına, düşüncelerine teşekkürediyor, Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin, bu duygu ve düşüncelere layıkkılsın diye dua ediyorum” ifadelerini kullandı.

yorum Yap