Melikgazi’De Yaz Kursları Yeniden Başlıyor

Melikgazi Belediyesincetarafından her yıl organize edilen ücretsiz yaz kursları pandemi nedeniyle araverdiği faaliyetlerine bu yaz yeniden başlıyor. Yeni kayıtlar için başvurularalınmaya başladı.

Melikgazi Belediyesi’nin sosyaltesislerinde çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli ve faydalıgeçirebilmesi amacıyla 8-13 yaş aralığındaki tüm gençlere kapılarını açıyor.

Normalleşme sürecininbaşlamasıyla birlikte yaz kurslarının yeniden faaliyete geçtiğini söyleyenMelikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Temmuz ayı itibariyleartık normalleşme dönemine giriyoruz. Yaz kurslarında, çocuklar bir yandan boşzamanlarını değerlendirebilecek bir yandan da kendilerini geliştirebilecek. 8alan 48 branşta 10 tesiste 8-13 yaş arası çocuklara eğitim verilecek olankurslara kayıt yaptırmak isteyen herkesi bekleriz. Cimnastik kursu ise 6-9 yaşarasında olacak. Yaz kurslarımızda çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardanuzak tutmak, onların vakitlerini değerli ve dolu dolu geçirmelerini istiyoruz. Çocuklarınkendi ilgi alanlarına göre birçok kurs var. Spor, yabancı dil, müzik ve gösterisanatları, bilişim teknolojileri, el sanatları, geleneksel oyunlar ve zekaoyunları, kişisel gelişim ve eğitim, mutfak becerileri gibi çeşitli alanda kursaçtık. Pandemi nedeniyle kısıtlamalardan dolayı evlerinden çıkamayançocuklarımız, gençlerimiz yaz kurslarımızla birlikte hem zamanlarını kalitelibir şekilde değerlendirecekler, hem de sosyalleşmiş olacaklar.” dedi.

yorum Yap