Başkan Büyükkılıç, Türk Yıldızları’nı Hıdırellez Tepesi’nde Vatandaşlarla İzledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, göklerdekigururumuz Türk Yıldızları’nın Kayseri semalarında Selamlama Gösteri Uçuşu’nuHıdırellez tepesinde vatandaşlarla birlikte izledi.

Türk Hava Kuvvetleri’nin 6 uçaktan oluşan ve akrobasi timiolarak bilinen Türk Yıldızları, Milli Savunma Bakanlığı, Türk Hava Kuvvetleri,Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kayserisemalarında gösteri yaptı.

TÜRK YILDIZLARI GÖKYÜZÜNDE AY YILDIZ ÇİZDİ

Türk Yıldızları Gösteri ve Selamlama Uçuşu için BüyükşehirBelediyesi Spor A.Ş. tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda alan oluşturuldu.Dünyada ilk akla gelen akrobasi timlerinden olan Türk Yıldızları, Kayserisemalarında yaptıkları manevralarıyla ay yıldız çizmesi izleyenlerin büyükbeğenisini topladı. Türk Yıldızları havada gösteri uçuşu yaparken, Spor A.Ş. demarşlarla vatandaşları coşturmayı ihmal etmedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, TÜRK YILDIZLARI’NI HIDIRELLEZ TEPESİ’NDE İZLEDİ

Başkan Büyükkılıç da, gösteriyi Hıdırellez Tepesi’ndevatandaşlarla birlikte izledi. Büyükkılıç, Türk Yıldızları’nın göklerdeki gururumuzolduğunu, göğsümüzü kabartmaya devam ettiklerini belirterek, bu özel gösteriiçin emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan Büyükkılıç, “Bugünsevinçliyiz. Pazar günü Hıdırellez yolumuzun trafiğe açılışı ile sevincimizipaylaşırken, Türk Yıldızları’mızın da gökten adeta bizim sevincimize ortakolması ve bu gösteriyi canlarımız ile izliyor olmamız ayrı bir güzellikkazandırdı, sevinç üzerine sevinç yaşadık. Burada bizlere dua edip, sevinçlekucakladıkları için kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Nefes kesen gösteri sırasında vatandaşlar cep telefonları vefotoğraf makineleri ile o anları ölümsüzleştirdi.

yorum Yap