Başkan Büyükkılıç’tan 4 İlçeye Doğalgaz Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,katıldığı Özvatanlılar Buluşması’nda Özvatan ilçesi dâhil Felahiye, Sarıoğlanve Akkışla ilçelerini 2022-2023 yılına kadar doğalgaz ile buluşturacaklarımüjdesini verdi.

BÜYÜKKILIÇ, DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

AK Parti Özvatan İlçe Başkanlığı tarafından Melikgazi BelediyesiToplantı Salonu’nda düzenlenen Özvatanlılar Buluşması’na Başkan Büyükkılıç’ınyanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Özvatan KaymakamıEray Gürsoy, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, AK Parti İl BaşkanvekiliFatih Üzüm, AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Erkan Bulut ve Özvatanlılar katıldı.Büyükkılıç, kapıda davul zurna ile karşılandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayanÖzvatanlılar Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç, 16 belediye başkanını ayırt etmeden bağırlarına bastıklarını, uyumkültürünün en güzel örneklerini yaşadıklarını söyledi.

“BİZİM GÖRÜŞÜMÜZ YERLİ VE MİLLİ GÖRÜŞÜMÜZDÜR”

Konuşmasında hizmet ve gönül belediyeciliğine vurgu yapanBaşkan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ötekileştirmemeliyiz. Hangi siyasi kanaate mensupolursa olsun, hangi görüşü savunursa savunsun, önemli olan bizim yaşam veuygulamalarımızla örnek olmamız, o insanı kucaklamamız, bağrımıza basmamızdır.İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diye Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere süreklihatırlattığı ve vurguladığı o anlayış içerisinde insan odaklı çalışmalaryapmalıyız. İdeolojik belediyecilik yapmamalıyız, hizmet belediyeciliğiyapmalıyız. Zaten biz örnek olursak, o insanları hizmetlerle buluşturursak,ötekileştirmezsek, kul ve kamu hakkını gözetirsek o insanlar bizim yanımızdayer alır. Çünkü bizim görüşümüz yerli ve milli görüşümüzdür.”

ÖZVATAN’A YATIRIM FURYASI

Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi olarak Özvatan’a birçokyatırım yaptıklarını ve yapmaya da devam ettiklerini belirterek, “Son süreçte‘koyunlar artıyor, meralar şenleniyor’ dedik. Özvatan’ımızda 5 ailemize 100tane koyun verdik. Önümüzdeki sene daha fazlasını vereceğiz. KASKİ’mizin,elektrik şirketimizin ve Büyükşehir’imizin yapacağı çalışmalar ile ilgiliaklınıza ne geliyorsa her türlü çalışmayı yapmaya gayret gösteriyoruz. Herilçeye bir millet bahçesi dedik, onunla ilgili çalışmamızı ihale ettik, devamediliyor, yapılıyor. Arıtma tesisi dedik, elhamdülillah tamamlandı, hizmetegirdi. Asfalt, hayvancılık ve mera gibi her isteklerinizi hayata geçiriyoruz”diye konuştu.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

En çok merak edilen konu olan ilçe sakinlerinin doğalgazbeklentisini hatırlatan ve Özvatanlılar ile birlikte 4 ilçeye de doğalgazmüjdesi veren Başkan Büyükkılıç, 2022-2023 yılına kadar Özvatan, Felahiye,Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini doğalgaz ile buluşturacaklarını ifade etti.Büyükkılıç, “Bunu söylerken laf olsun diye söylemiyoruz. Önceki dönem EnerjiBakanımız Taner bakanımız ile, BOTAŞ genel müdürüyle, EPDK daire başkanıyla,SOCAR dediğimiz Kayserigaz’ın ana firması Azerbaycanlı kardeşlerimize ait firmayetkilisi ile yaptığımız video konferans ve sonrasında yaptığımız yönetimkurulunda olayı netleştirdik ve çalışmalarımızı yaptık” dedi.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de ilçeye bu zamanakadar yapılan hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı MemduhBüyükkılıç olmak üzere devletin tüm kurumlarına teşekkür etti. ÖzvatanKaymakamı Eray Gürsoy da Özvatan için gece gündüz çalışmaya gayret edeceklerinisöyledi.

Program, Özvatan’a hizmet eden ve emeği geçenlere plakettakdim töreni ile sona erdi.

yorum Yap