Büyükkılıç, Gönüllü Kültür Kuruluşu Temsilcileriyle Bayramlaştı, Aşı Çağrısında Bulundu

Memur-Sen Konfederasyonu ev sahipliğinde gerçekleşenbayramlaşma programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti KayseriMilletvekili İsmail Emrah Karayel, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, Memur Sen İlTemsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan ile üyelerkatıldı.

Başkan Büyükkılıç, dernek yöneticilerinin ve bayramlaşmatörenine katılan üyelerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “İnşallah pandemidetedbir bağlamında daha dikkatli olmamız gerektiğini bir doktor başkan olarakhatırlatmak istiyorum. Geçen sene bu zaman böyle bir bayram yapamamıştık.Şükredecek boyutları var, Allah bu güzellikleri, imkânları elimizden almasındiye dua ve temennide bulunurken, tedbir bağlamında da hepimizin bir şeyleryapması lazım” dedi.

BÜYÜKKILIÇ’TAN AŞI ÇAĞRISI

Koronavirüs ile mücadele kapsamında aşı çağrısında bulunanBüyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir hekim olarak söylüyorum ya bu hastalığı geçirip,bağışıklık kazanacaksınız ya da aşı yaptırıp bağışıklık kazanacaksınız. Aşıyıyaptırmama yönünde lütfen spekülasyonlara itibar etmeyin. Biz devletimize,kurum ve kuruluşlarımıza güveniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın işin başındaolduğu bu süreçte sağlık alanında yaptığı, dünyada hiçbir ülkede yapılmadı.Özelde de Kayseri’mize gerek Şehir Hastanemizi, gerekse son süreçte ŞehirHastanesi bünyesindeki sağlık bilimleri üniversitesine bağlı tıp fakültemizikazandırdığı için kendilerine ayrıca dua ediyor, Cenab-ı Allah sağlıklı, uzunömürler versin diyoruz.”

BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapanBüyükkılıç, konuşmasında “Biz 16 ilçe belediye başkanı ile beraber, 17 kardeş,el ele, gönül gönüle, cumhur kültürü ve dayanışması içerisinde çalışmalarımızısürdürüyoruz. Birbirimizin sermayesi sermayemiz, bütçesi bütçemiz, personelipersonelimiz, bu mantık içerisinde hareket ediyoruz. Benim başında bulunduğumBüyükşehir bağlamında bir ağabey anlayışı içerisinde onların elinden tutmaya,bildiğimiz kadar yol göstermeye gayret gösteriyoruz. Bizim taşrayı dahayaşanabilir, daha imkânları olabilir bir yöre haline getirmemiz şart, olmazsaolmazımızdır. Pandemi döneminde gördük ki, insanların toprakla buluşması, gerekhayvancılıkla gerek tarımla ilgili üreten olması hepimiz için bir kazanımdır”ifadelerini kullandı.

yorum Yap