Başkan Palancıoğlu, Basın Mensuplarının Bayramını Kutladı

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, KayseriGazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret ederek, basın camiasının24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

    Tüm gazetecilerinve basın mensuplarının bayramını kutlayan Başkan Dr. Palancıoğlu,”Öncelikle Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim sağlık ve huzuriçinde nice bayramlar yaşamayı nasip etsin. Basında sansürün kaldırılışının113. yılı. en büyük sansür örneğini yakın bir zamanda yaşadık. En büyük sansürörneği, FETÖ yapılanmasının 15 Temmuz gecesi TRT’de zorla darbe bildiriminiokutmalarıdır. Basın ülkemizde çok önemli bir yere sahip. İyi haberleryapılırsa ülkemiz daha iyi kalkınır. Gecesini gündüzüne katan basınmensuplarının bu güzel gününü tebrik ederim. Tarafsız ve ilkeli bir anlayış ilemesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, meslek ahlakını gözeterek hak ve adalettenşaşmayan tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın ’24 Temmuz Gazetecilerve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

    KayseriGazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise bu güzel günde kendilerini yalnızbırakmadıkları ve ziyaretleri için Başkan Dr. Palancıoğlu’na teşekkür etti.

yorum Yap