Büyükkılıç’tan İtfaiyeye Teşekkür Ziyareti

Antalya’ya ulaşan Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiyeekiplerinin bölgedeki orman yangınlarına müdahalesi sürerken, BüyükşehirBelediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Yahyalı’daki yangında canla başlamücadele ederek, yangını söndüren itfaiyeye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yahyalı ilçesinde meydana gelen yangına başarıyla müdahaleeden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı kahraman personel,terleri soğumadan Antalya’ya gitmişti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyeDaire Başkanlığı ekipleri, Antalya’ya ulaşır ulaşmaz Gündoğmuş İlçesi UmutluOrman Köyü’nde görevlerini sürdürüp, yangınlara müdahale ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç daYahyalı’daki yangında canla başla mücadele ederek yangını söndüren Büyükşehir Belediyesi’ninkahraman itfaiye erlerini ziyaret etti.

Ülkenin güneyi başta olmak üzere birçok noktada çıkan ormanyangınlarına ülkece cansiperane bir şekilde müdahale edildiğini ifade edenBaşkan Büyükkılıç, “Kayserimizin Kapuzbaşı Ulupınar bölgesinde çıkan yangın ileilgili yapmış olduğunuz yoğun, gayretli, fedakârca mücadeleden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, alnınızdan öpüyorum. Oradaki süreci çokşükür kazasız belasız tamamladık, daha sonraki süreçte de bir grup arkadaşımızve araçlarımız, Antalya bölgesindeki sıkıntıyı gidermek amacıyla şuandaoradalar, onlara da hem teşekkür ediyorum hem de onların da sağlıklı birşekilde kazasız belasız dönmelerini temenni ediyorum. İhtiyaç varsa biz yinegöndeririz, oradan gelen talebe göre hareket etmek durumundayız” diye konuştu.

Büyükkılıç bir kez daha yangınlarda hayatını kaybedenvatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yangını söndürmek için mücadele eden ekiplerekolaylıklar diledi.

Büyükkılıç’ın ziyaretinde Genel Sekreter Yardımcısı BayarÖzsoy ile İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan da hazır bulundu.

yorum Yap