Kayseri İtfaiyesi’nden Bu Kez Marmaris’e 5 Araç, 15 Personel İle Destek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nabağlı 5 araç ve 15 personel, Muğla’nın Marmaris bölgesinde devam edenyangınların söndürülmesine destek için yola çıktı. Büyükşehir Belediye BaşkanıDr. Memduh Büyükkılıç, “Cennet vatanımızın her köşesine birlikte yetişeceğiz”dedi.

Ülke genelinde birçok noktada çıkan orman yangınları ilecansiparane bir şekilde mücadele edilirken, Yahyalı ilçesinde meydana gelenyangına başarıyla müdahale eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye DaireBaşkanlığı’na bağlı kahraman itfaiye erleri, terleri soğumadan Antalya veMarmaris’te devam eden yangınların söndürülmesi için takviye olarak gitti.

BİR EKİP ANTALYA’YA DESTEK VERİYOR

İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı 2 yangın söndürme vekurtarma aracı ile 8 personel, 31 Temmuz akşamı Antalya’ya gitmişti. Ekipler,kentte Gündoğmuş İlçesi Umutlu Orman Köyü’nde görevlerini sürdürüp, yangınlaracanla başla müdahale ediyor.

DİĞER EKİP MARMARİS’E GİTTİ

Antalya Manavgat’ta meydana gelen yangına gönderilen ekibinardından Kayseri Büyükşehir itfaiyesinden bir grup da 2 Ağustos itibariyleMuğla’ya yola çıktı. Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden yangınlarısöndürme çalışmalarına takviye için 5 araç ve 15 personel, bölgeye hareketetti. Marmaris ekibi, mesai arkadaşları tarafından uğurlandı.

“BİRLİKTE YETİŞECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ileilgili yaptığı açıklamada, “Çok zor görev üstlenen kahraman itfaiye erlerimizekolaylıklar diliyorum. Cennet vatanımızın her köşesine birlikte yetişeceğiz.Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaralarımızı saracağız. Bu zorlusüreci hep birlikte atlatacağız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.Rabbim ülke genelinde yangınlarla mücadele eden tüm kahramanlarımızınyardımcıları olsun, ayaklarına taş değdirmesin” diye konuştu.

Ülke genelinde yaşanan orman yangını ile ilgili tekrargeçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Büyükkılıç, yangında hayatınıkaybedenlere Allah’tan rahmet diledi.

yorum Yap