Büyükşehir’den Talas’a 2 Kilometrelik Modern ve Estetik Dokunuş

Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla şehrin dört bir yanınıbirbirinden geniş ve modern yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu kezTalas’ta Bilge Kağan Caddesi’nde çalışma yürütüyor.

Refüjle ayrılmış 1 kilometre gidiş ve 1 kilometre gelişşeklinde planlanan ve toplam 3 bin ton sıcak asfalt seriminin yapılacağı yoldaçalışmaları yerinde denetlen Başkan Büyükkılıç, burada çalışanlara kolaylıklardileyerek, Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal’dan bilgi aldı. 

Yapılan çalışmalar sonrası bulvarın vatandaşların hizmetinesunulacağını ifade eden Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, “Gelişmekte olan,potansiyeli yüksek olan bu şirin ilçemizde bir kilometre gidiş, bir kilometregeliş olmak üzere iki kilometrelik yaklaşık 3 bin ton civarında bir asfaltserimi ile Bilge Kağan Caddemizi hayata geçirmiş bulunuyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, ekibinin ulaşımda fedakârca çalıştığınıvurgulayarak, “Arkadaşlarımız yaz-kış demeden, gerek taşra ilçemizde gerekmerkezde her yere yetişmeye, her yerde hizmetlerimizle halkımızı buluşturmayagayret gösteriyor. Yüklenici firmamıza ve ekibimize teşekkür ediyor, hayırlıuğurlu olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN’DAN ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE TRAFİK KURALI HATIRLATMASI

Araç sürücülerine trafikte hız konusunda uyarılarda bulunanBüyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir ricamız var, yolların kalitesi, standardı artıp güzelhizmetler ortaya çıkınca bu defa vatandaşlarımızda da sürat ortaya çıkıyor. Neolur kurallara uyalım, bu konut alanlarında vatandaşlarımız sıkıntıya sokacakbir olaya sebebiyet vermeyelim, daha sonrasında da ‘vah, tüh, keşke’ demeyelim.İnşallah kurallara uymak suretiyle bu güzel, standardı yüksek olan, kaliteli veşehrimize, ilçemize yakışan yollarımızı usulüne uygun şekilde kullanmaya devamedelim.”

Başkan Büyükkılıç’a, inceleme sırasında Genel SekreterYardımcısı Hamdi Elcuman da eşlik etti.

yorum Yap