Melikgazi’de Tırmanma Yarışı Heyecanı Başlıyor

Nefes Kesen BirHeyecana Hazır mısınız?

      

      Doğası vetarihiyle birbirinden farklı güzellikleri bünyesinde barındıran Melikgaziilçesi, “Melikgazi Tırmanma Yarışı” ile hafta sonu ralli tutkunlarına evsahipliği yapacak. Nefes kesecek yarışmanın startını Melikgazi Belediye BaşkanıDr. Mustafa Palancıoğlu verecek.

      Güzel doğasıeşliğinde Tavlusun Mahallesi’nde araba tutkunlarını buluşturacak tırmanmayarışına, tüm Melikgazilileri davet eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu,”Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın bir etabı ilçemizde gerçekleştirilecek.Şu ana kadar 22 araç katılım gösterdi. Cumartesi günü seranomik startıMelikgazi Belediyemiz önünde verilecek olan yarışma 29 Ağustos Pazar günü saat10.00’da Tavlusun Talas yolunda 4 klasmanda düzenlenecek. 5 kilometrelikparkuru kapsayan yarışın başlangıcı Hulusi Akar Bulvarı sonu, bitişi ise GülKonutları önü olacak. Dereceye girenlere pazar günü belediyemizde kupa takdimleriniyapacağız. Melikgazi’miz; yeşiliyle, kültürüyle, tarihiyle, sosyal yaşamakattıklarıyla Kayseri’nin çekim merkezi olmayı hak eden bir ilçe. Bu türorganizasyonlar hem ilçemizin hem de Kayserimizin tanıtımına büyük faydasağlıyor. İlçemize yaptığımız nitelikli projelerimizin yanı sıra spor,kültür-sanat alanlarında güzel işler yapıyoruz. Melikgazi’mizin tarihimahallesinde güzel doğa eşliğinde yapılacak olan tırmanma yarışına tüm hemşehrilerimibeklerim.” dedi.

      Seramonik start28 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’de Melikgazi Belediyesi önündenbaşlayarak, Tavlusun’daki yarışma startı ise 28 Ağustos Cumartesi saat 16.00ile 29 Ağustos Pazar günü saat 12.00’de verilecek. 

yorum Yap