Büyükşehir KAYMEK’ten Pastırmanın Anavatanında Bir İlk Daha

Eğitim ve kurslara yönelik ilklerin, yeniliklerin adresiolan KAYMEK, yine bir ilke imza atarak, lezzetin anavatanı Kayseri’degastronomi şehri olmasında önemli unsurlarından olan, kültürel mirasımızpastırmanın doğranmasını ve sunumunu ‘Pastırma Doğrama ve SunumTeknikleri’  kursu ile vatandaşlaraöğretecek.

KAYMEK tarafından pastırma denilince akla ilk gelen il olanve ismi adeta Kayseri ile özdeşleşen pastırmanın doğranması ve sunumtekniklerine dair düzenlenen kursta ayrıca bu alandaki diksiyon, stres yönetimive iş güvenliği ile ilgili de bilgiler verilecek.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Kontenjanla sınırlı kayıtları devam eden ve bu eşsizlezzetin inceliklerini öğretmek için Kayserili vatandaşlara yönelik düzenlenenkursa Kayserililer davet edilirken, zengin müfredata sahip kursta, pastırmanıntarihsel süreci, doğranması, sunum tekniklerinin yanı sıra diksiyon, stresyönetimi ile dolu bir içerik kursiyerleri bekliyor.

KAYMEK Akademi Mutfak Atölyesi’nde başlayan kurslarda şehringastronomi değeri olan pastırmanın doğranması ve sunumu ile ilgili teorik veuygulamalı derslerden oluşan kursta şehrin tanıtımına da katkı sağlaması, aynızamanda bu alanda kalifiye eleman ihtiyacına da karşılık vermesi bekleniyor.

Kurs ile ilgili 14.09.2021 Salı Günü Saat 18:00’de KAYMEKAkademi Tesisi Mutfak Atölyesi’nde tanıtım programı gerçekleştirilecek.(FOTOĞRAFLI)

yorum Yap