Kayseri Büyükşehir, Hiçbir Üniversite Öğrencisini Yalnız Bırakmıyor

Büyükşehir Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılında yüzyüze eğitime geçilmesinin ardından kente gelen ve gelecek olan üniversiteöğrencilerinden yurt çıkmayan öğrencilere yurda yerleşene kadar barınma imkânısunacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 5üniversitesi ile 80 bin civarında üniversite öğrencisine ev sahipliği yapanKayseri’de yurt veya konaklama sorunu yaşayabilecek öğrencilerin BüyükşehirBelediyesi ile irtibata geçmeleri istenerek, “5 üniversitesi ile eğitimin adetamerkezi olan Kayseri’mizde hiçbir öğrencimizi yalnız bırakmıyoruz. Yurt vekonaklama sıkıntısı yaşayan öğrencilerimizin 153 Çağrı Merkezi veya 0552 153 3838 numaralı Whatsapp numaramızdan iletişime geçmeleri önemle rica olunur”ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Türkiye’nin parlayan şehri, Anadolu’nun cazibemerkezi olan Kayseri’nin, endüstrinin, ticaretin, eğitimin ve bilimin merkezikonumunda olduğu, yerel yönetimler olarak bu ülkenin geleceği olan gençlerineğitim ve öğretimine katkı sağlamak için bütün fedakârlığın yapılacağıvurgulandı.

yorum Yap