Melikgazi’Den Sağlıkçılara Özel Tabipler Bahçesi Hayırlı Olsun!

Erenköy Mahallesi’nde MelikgaziBelediyesi ve Kayseri Tabip Odası ile hayata geçirilen “TabiplerBahçesi”nin açılış töreni yapıldı.

Parkın açılış törenine AK PartiKayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı MemduhBüyükkılıç, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Kayseri Tabip Odası BaşkanıDoç. Dr. İlhan Şahin, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, AK Parti İl BaşkanıŞaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve sağlıkçılarkatıldı.

Tabiplerin emeğini, mücadelesini veanısını ölümsüz kılmak amacıyla Erenköy’de yapılan bu parkın sağlıkçalışanlarına özel olacağını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. MustafaPalancıoğlu, “Tabipler Bahçesi’nin, Tıp Fakültesine özellikle yakın olandoktorlarımızın yoğun bulunduğu bir alanda olmasını istedik. Dolayısıyla burasıhekimlerimizin sahiplendiği, buluştuğu güzel nezih bir mekân olacak. Parkıniçinde rahmetli olan doktorlarımız ve Kayseri’ye emek vermiş uzun süre görevyapmış doktorlarımızın da isimlerinin yazılı olduğu bir şeref tabelası da olacak.Zaman zaman etkinliklerde burada isimlerini yaşatacağız. Burada tabiplerimizinbir arada bulunacağı bir kafe de yapacağız. Birde hemen yakınına bir cami temelatacağız. Caminin ayrı bir özelliği ise avlusunda toplantı yapılacak bir alanıolması. İnşallah tabiplerimizi mutlu etmişizdir. Sağlık çalışanlarına ne kadarteşekkür etsek az. Türkiye sağlık sektöründe çok iyi konumda. İmkânlar ve altyapımız çok ileri Tabiplerimize sosyal bir alan sunmanın yanı sıra,Kayseri’mize hizmet etmiş doktorlarımızın da anısını yaşatacağımız tesisimizinhayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr.İlhan Şahin, “Bu projede bize büyük destek veren Mustafa Palancıoğlu Başkanımızaçok teşekkür ederim. Kayseri’de tabiplerin adına özel bir mekan yoktu. Burasıçok önemli. Sembolik bir değer taşıyor. Bu bahçe bizim. Tüm etkinlikler içinburası bir buluşma alanı olacak. Çok teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim.”şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı MemduhBüyükkılıç ise, “Bu anlamlı çalışmadan dolayı Melikgazi Belediye BaşkanımızMustafa Palancıoğlu’na teşekkür ederim. Sağlıkçalışanlarımızın bizler için ne kadar değerli olduğunu yaşadığımız bu pandemisürecinde daha da iyi anladık. Tabipler için açılan bu güzel parkın hayırlıolmasını dilerim.” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmailTamer’de parkın hayırlı olmasını dileyerek,   “Kayseri Tabipler Odası ile MelikgaziBelediyemizin iş birliği ile güzel bir Tabipler Bahçesi yapılmış. Doktorarkadaşlarım adına Melikgazi Belediyemize teşekkür ediyorum.”

yorum Yap