Büyükkılıç: “Memleketimizin Her Bir Köşesi Cennet Gibi”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir merkezinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir arayageldi. Şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlar ile esnaflarıntalep ve istekleri doğrultusunda hizmetleri yerine getirdiklerini dile getirenBüyükkılıç, “Memleketimizin her bir köşesi cennet gibidir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç, şehri büyütmek ve geliştirmek için vatandaşların ve esnaflarınistek ve taleplerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, şehir merkezinde birgezintiye çıktı.

PARKTA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Büyükkılıç, önce Mimarsinan Parkı’ndagençlerle bir araya geldi. Burada vatandaşlarla ve gençlerle hasbihal ettiktensonra merkezdeki çiçekçi esnafıyla buluşan Büyükkılıç, esnaflara hayırlı işlertemennisinde bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZIN ARASINDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Kayseri’nin merkezinde, vatandaşlarınarasında mutlu olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Kentimizinmahallelerinde, sokaklarında, caddelerinde ve her alanında vatandaşlarımızın veesnaflarımızın arasında olmaktan çok mutluyum. Memleketimizin her bir köşesicennet gibidir. Bu güzel şehirde yapmamız gereken en önemli şey birlik veberaberliğimizi güçlü tutmak. Daha planlı bir Kayseri için örnek şehrimiziileriye götürmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

BÜYÜKKILIÇ, ŞEHİR MERKEZİNDEKİ AŞI UYGULAMA NOKTASINIZİYARET ETTİ

Büyükkılıç, şehir merkezi ziyaretlerisırasında aşı uygulama noktasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında ‘Mutlakaaşınızı yaptırın, ihmal etmeyin’ diyerek vatandaşlara seslenen Büyükkılıç, aşıolmayan herkesi aşısını yaptırmaya davet etti.

TARİHİ KALEDE ESNAFLA BULUŞTU

Başkan Büyükkılıç, Kayserispor Lisansürünleri satış mağazasını da gezdi. Daha sonra tarihin eşsiz dokusuyla sanatınbuluştuğu tarihi Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi’ni dolaştı. İçerisindearkeoloji müzesi, kütüphane, konferans salonu, kültür-sanat faaliyetlerininyapıldığı Sanatçılar Sokağı bulunan kaledeki esnaf ile de bir araya gelenBüyükkılıç, sanata, kültüre ve tarihe sahip çıkmaya devam edeceklerinibelirtti.

Şehir merkezi ziyaretleri sırasında BaşkanBüyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı SalihÖzgöncü de eşlik etti.

yorum Yap