Melikgazi’Yi Hizmetlerle Donatmaya Devam

Mehmet KamanlıoğluAile Sağlığı Merkezi Ve 112 Acil İstasyonu’nun Temeli Atıldı 

 

Yeşilyurt Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ve hayırseverişbirliği ile yapımı gerçekleştirilecek olan Mehmet Kamanlıoğlu Aile SağlığıMerkezi ve 112 Acil İstasyonu’nun temeli atıldı. 

Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AKParti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, İl SağlıkMüdürü Ali Ramazan Benli ve mahalle sakinleri katıldı. 

İlçede sağlık ihtiyacının kalmayacağını ve 8 aile sağlığımerkezini kazandırdıklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. MustafaPalancıoğlu, “Her hafta bir okul temeli atıyoruz diye yola çıktık. Amahavaların sıcak gitmesini fırsat bilerek sağlık ocağı, cami ve Kur’an kursugibi yapacağımız yatırımlarında hızlı bir şekilde temellerini atmayaçalışıyoruz. Pandemi döneminde büyük hizmetler yaptık. Kayseri’de gerçektenokul, sağlık ocağı ve cami konusunda birçok ihtiyacı belediyelerimizkarşılıyor. Başta Büyükşehir belediyemiz olmak üzere tüm belediyeler el elevererek çalışmalar yapıyoruz.  Buraya çokgüzel otoban gibi bir yol yaptık. Camisini yaptık ibadete açtık. YeşilyurtMahallesinde bir aile sağlığı merkezi ihtiyacı vardı. İnşallah hızlı bir şekildeinşaatı tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine burayı kazandıracağız. Aynı zamandahemen arsamızın yanı başında Büyükşehir Belediyemize ait bir arsa var orasını dainşallah eczane olacak şekilde ayarlayacağız. Böylece vatandaşımızın yakındanhizmeti alma imkânı olacak. İnşallah yakında yeni temeller atacağız. İlçemizde1 aile sağlığı merkezi tamamlandı hizmete açıldı. 4 aile sağlığı merkezininyapımı devam ederken, 3 tanesi de proje aşamasında. Önemli olanvatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak, hayır duasını almak. Belediye olarakaslında üzerimize vazife olmayan birçok yatırımı hayata geçiriyoruz. Önümüzdekihaftalarda açılış ve temel atmalarımız devam edecek. Cenab-ı Allah birlik,beraberlik ve huzur içerisinde ilimize, ilçemize ve vatanımıza hizmet etmeyinasip etsin.” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “MelikgaziBelediyemiz çalışmalarını güzel bir şekilde sürdürüyor. Allah kendilerindenrazı olsun. Melikgazi Belediyesi camilerimizi, okullarımızı, sağlıktesislerimizi hizmete sunuyor.  Hayırlı uğurlu olsun. Cenabı Allah kazasızbelasız tamamlamayı nasip etsin.” diye konuştu.Aile sağlığı merkezlerinin çok önemli olduğunu söyleyen İl SağlıkMüdürü Ali Ramazan Benli, “Ben belediye başkanlarımızdan ufuklarını her zamanönemsiyor ve onlardan faydalanıyorum.  Belediye başkanlarımızla işbirliğişeklinde ihtiyacımız olan yerdeki planlamalarını yapıyoruz ve onlarıbaşkanlarımıza sunuyoruz. Sağolsun kendileri de buna kayıtsız kalmıyor. MustafaPalancıoğlu Başkanımız Talas ile başlayan Melikgazi’de devam eden bir sağlıkyatırımı ile hizmetlerini art arda yapıyor. İnşallah 2023 gelmedenMustafa  Başkanım tüm hedeflerimize ulaşmış olacak ve Melikgazi’de AileSağlığı Merkezi ihtiyacı kalmayacak. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

yorum Yap