Başkan Büyükkılıç, Ankara’da

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ınteşrif ettiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. BaşkanBüyükkılıç, toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre görüştü.

Gastronomi, ticaret, endüstri, eğitim ve tarihin merkeziKayseri’de, son dönemde gıdadan, sağlığa, kültür sanattan spora kadar birçokönemli projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MemduhBüyükkılıç, Ankara temaslarına da aralıksız devam ediyor.

Parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İlBaşkanları Toplantısı’na Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl BaşkanıŞaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve AKParti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek de katıldı.

Toplantıya başkanlık eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti GenelBaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Salgın sürecinde üretimi durdurmayarak,istihdamı koruyarak kendimizi diğer ülkelerden ayrıştırdık. Küresel üretim veperakende kanallarında ciddi bir tıkanıklığın yaşandığı dönemde ülkemizde biraksaklığa yer vermeyerek farkımızı ortaya koyduk” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre görüşerek, Kayserililerinselamını iletti.Başkan Büyükkılıç toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK PartiGenel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme dair önemli konuları ele aldığınıifade ederek, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları ToplantımızıCumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ınkatılımları ile başkentimizde gerçekleştirdik. Çok önemli konulara değinenkıymetli liderimiz Sayın Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantımızınhayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

BÜYÜKKILIÇ’TAN ÖZHASEKİ İLE İSTİŞARE

Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda da bulunanBüyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte AK Parti GenelBaşkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi de AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamındaziyaret etti. Kayseri’yi ilgilendiren projelerin istişare edildiği ziyarette,Büyükkılıç, Ankara’da Kayseri’nin adeta sesi olan Özhaseki’ye desteklerindendolayı teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi ilgilendiren proje vehizmetlerle ilgili sık sık Ankara’da temaslarda bulunmaya devam edeceklerinivurguladı.

yorum Yap