Kayseri’de Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Ulaşım Hakkı

Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarınayıl sonuna kadar ücretsiz ulaşım hakkının Kayseri’de de Cuma gününden itibarenuygulanacağını belirterek, “Dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen vearamızdan pek çok yakınımızı, vatandaşımızı alan koronavirüs ile mücadelededevlet-millet el ele, elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak da bu süreçte sağlık çalışanlarımızın her daim yanındaolduk” dedi.

Koronavirüs konusunda faaliyet gösteren filyasyon ekiplerine87 araç ve 108 personel ekip ile destekte bulunduklarını kaydeden Büyükkılıç,pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına da ücretsiz ulaşım desteği verdiklerinihatırlattı.

İLÇELER DE DAHİL SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Başkan Büyükkılıç, “Sağlık çalışanlarımıza ne kadar destekversek azdır. Ülke olarak birlik ve beraberliğin en çok sağlanması gereken budönemlerde sağlıkçılarımıza çok şey borçluyuz. Sağlık çalışanlarımıza destekamacıyla onların özel halk otobüsleri ve ilçeler de dâhil toplu ulaşımhizmetinden Cuma gününden itibaren yıl sonuna kadar ücretsizyararlanabilecekler” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, bir doktor başkan olarak, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere salgınile fedakârca mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına minnetlerini veşükranlarını iletti.

yorum Yap