Kuruköprü Sakinleri İstedi, Başkan Büyükkılıç Gereğini Yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Talas ilçesi Kuruköprü Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin talebi üzerinebaşlatılan ve kısa sürede yapımı tamamlanan köprü ile yenilenen yoldaincelemelerde bulunarak, “Köprümüzü yeniledik, pırıl pırıl yollarımızı yaptık”dedi.

Kuruköprü Mahallesi’nde tamamlanan köprüyü ve yenilenenyolları denetleyen Başkan Büyükkılıç, mahalle sakinlerinin samimi ve sıcakilgisi ile karşılaştı.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Cenab-ı Allah’aşükürler olsun, bir hizmetimizin daha kazandırılması sonrası Kuruköprübeldemizde bulunuyoruz. Bizi her zaman sıcak ilgisiyle karşılayan Kuruköprülühemşehrilerimize minnet duyuyor, dualarımızın onlarla olduğunu buradanpaylaşmak istiyorum” dedi.

“KÖPRÜMÜZÜ YENİLEDİK, PIRIL PIRIL YOLLARIMIZI YAPTIK”

Kuruköprü’nün Roma dönemine ait tarihi bir köprü olduğunuanımsatan Başkan Büyükkılıç, “Daha önceki süreçte kullanılmış, kullanılamazhale gelince dar bir köprü yapılmıştı. İster istemez buranın taşıt trafiğinikarşılamayacak bir boyuttaydı. Talas Belediyemiz ile başkanımızla, buradakihemşehrilerimizle görüşme sonrasında burayı projelendirdik, köprümüzüyeniledik, pırıl pırıl yollarımızı yaptık. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun,trafik akışı seyrinde gidiyor, kazasız belasız bu güzel hizmetlerden nasipeylesin” diye konuştu.

Büyükkılıç, araç sürücülerine de trafik kurallarınıhatırlatarak, “Araç kullanıcısı kardeşlerimizden bir istirhamım var. Kurallarauyalım, sürat yapmayalım, sonra üzülmeyelim, dikkatli kullanalım ve bu güzelköprümüzden faydalanmış olalım. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

yorum Yap